bootmii - do I need it?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Stiff, Jun 25, 2009.

Jun 25, 2009

bootmii - do I need it? by Stiff at 6:43 PM (996 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Stiff
    OP

    Newcomer Stiff Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    I've soft modded my wii. Got HBC, DVDX, USB loader GX, and some VC/Wiiware going. Am I taking a big risk not installing bootmii? I don't want a shiny white brick.
     
  2. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    You should install BootMii as boot2, if possible. For me there's no reason not to do it.
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    don't mess too much with wads and u should be fine

    still, it never hurts to install bootmii [​IMG]
     
  4. onneeye

    Member onneeye GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    I would install bootmi as boot2 and backup your nand and put it in a safe place. I did as a peace of mine, just in case I blew up my wii.
     
  5. olliepop2000

    Member olliepop2000 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    457
    Location:
    North West UK
    Country:
    United Kingdom
    I don't think it would be much use if you meant that literally haha
     
  6. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    don't install .wad files and don't erase IOSes (officials) and you wont be needing BootMii..!! [​IMG]
     

Share This Page