Blank Screen Problem

Discussion in 'Acekard' started by Engelmeisterr, Aug 26, 2011.

Aug 26, 2011

Blank Screen Problem by Engelmeisterr at 9:58 PM (617 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Engelmeisterr
    OP

    Newcomer Engelmeisterr Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I tried updating my Acekard 2i to the newest firmware via my DSLite, but when I finished I tried rebooting the system and the flashcart just showed up as blank on the screen. Is there anyway I can fix this?
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    reflash the bootloader.

    -another world
     
  3. Engelmeisterr
    OP

    Newcomer Engelmeisterr Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I'm a noob to flashcarts, how do I go about doing this?
     
  4. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    1. Find another flashcard.
    2. Download the update file here.
    3. Copy the "DSL" version of the update to the SD card for the other flashcard.
    4. Boot the alternate flashcard on any console it is capable of.
    5. Launch the update file.
    6. It will ask you to eject the current card and place in the AK2i, do so.
    7. Press Start to begin the flashing procedure.
     
  5. Engelmeisterr
    OP

    Newcomer Engelmeisterr Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Thanks for your help, but I think I am going to send it back for a replacement as it is cheaper than the buying a new one.
     
  6. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    you flashed it and you broke it. you should take the responsibility to just reflash the bootloader. its a 5 second process (assuming you have a second flash kit and a dslite or dsi on 1.4.2). returning it after you broke it is wrong but we can't stop you.

    -another world
     

Share This Page