Blank menu on AKAIO 1.8.7

Discussion in 'Acekard' started by Sendoh, Jul 31, 2011.

Jul 31, 2011

Blank menu on AKAIO 1.8.7 by Sendoh at 2:14 AM (786 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Sendoh
    OP

    Member Sendoh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    253
    Country:
    Singapore
    Hello guys, I have a problem with my AKAIO on Acekard 2.1 using DS lite. It was working well for quite awhile until this morning, when the menu is totally blank, which has never happened before. I've tried re-inserting the SD or flashcart multiple times and it doesn't work. Any help?? A picture to demonstrate:
    [​IMG]
     
  2. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,709
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Try backing up your card and reformatting with this
     
  3. Sendoh
    OP

    Member Sendoh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    253
    Country:
    Singapore
    Thanks, I tried it just now but it doesn't work. I backup'd the files, formatted the SD, then transferred the files back.
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Don't restore your backup copy as it's likely got an issue.

    Format and then install a clean copy of AKAIO. If that works, restore your skins and see if they function.
     
  5. Sendoh
    OP

    Member Sendoh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    253
    Country:
    Singapore
    Ok it now works fine. Thanks for the help ^^
     

Share This Page