Black Ops randomly freezing on Multiplayer

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by skystealer, Apr 27, 2011.

Apr 27, 2011
  1. skystealer
    OP

    Member skystealer Muah~

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    211
    Location:
    Agniratha, Mechonis
    Country:
    United States
    I'm running Black Ops off of a USB Harddrive, and sometimes, out of the blue, Black Ops would freeze while on Multiplayer. (Annoying-ass non-stop beeping sound.)

    This happening to anyone else, or its just my crappy Wii?
     
  2. xGRUMPYx

    Newcomer xGRUMPYx Advanced Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    71
    Location:
    Huntington Park, CALIFORNIA
    Country:
    United States
    i used to get that, it would only happen when i host and having a bad connection
     
  3. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,523
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    This should not happen at all, also never with a bad internet connection, I have UMTS with a 200ms ping, so I know what that is and I never had such problems. Sometimes it freezes at the stage loading screen, but that's it. Which cIOS are you using to load black ops?
     
  4. skystealer
    OP

    Member skystealer Muah~

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    211
    Location:
    Agniratha, Mechonis
    Country:
    United States
    I believe I used cIOS 250 to run the game, any other didn't launch the game, or non-stop Loading screen.
     
  5. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,523
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    It would be great if you could try it with cIOS223 v5.1 base IOS57, here is the installer:
    http://filetrip.net/f11435-hermes-cIOS-Installer-5-1.html
    This should fix the problem.
     
  6. skystealer
    OP

    Member skystealer Muah~

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    211
    Location:
    Agniratha, Mechonis
    Country:
    United States
    This seemed to fix the issue. Thank you!
     
  7. xGRUMPYx

    Newcomer xGRUMPYx Advanced Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    71
    Location:
    Huntington Park, CALIFORNIA
    Country:
    United States
    lol im havin that same issue! black ops takes about 15 seconds on the loading screen just to go to the main menu, how do i fix that?
     
  8. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,523
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Which cIOS are you using now? Are you using cIOS223? Then everything should be fine. Well 15 seconds are normal, it takes the same time for me.
     
  9. xGRUMPYx

    Newcomer xGRUMPYx Advanced Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    71
    Location:
    Huntington Park, CALIFORNIA
    Country:
    United States
    well im using neogamma R8, IOS249 (REV 19) my guess black ops will have the same loading issue with USB Loader GX Right?? my friend has black ops as well and his loads quick and uses the disc, btw i install usb loader gx channel today, do i need to install other files for it as well??
     
  10. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
  11. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,523
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    That's not the best for black ops, also random freeze. The only real perfect working is cIOS223 v5.1 base IOS57.
    @xGRUMPYx:
    If you are loading from HDD then you can use USB Loader GX if you want.
     

Share This Page