BBcode in PMs broken

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by tj_cool, Feb 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Feb 13, 2010

BBcode in PMs broken by tj_cool at 7:38 PM (1,007 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. tj_cool
    OP

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Whenever I send or receive PMs, it won't parse the BBcodes and links anymore
    No errors or anything, it just doesn't work...

    Anyone know why?

    It looks like:

    [QUOTE]Hello

    This is My message

    [B]Bold text[/B][/QUOTE]

    And links just stay as text: http://gbatemp.net


    I use PMs a lot, so it would be great if it worked [​IMG]
     
  2. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,296
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    Yeah I noticed that too the other day. I was meaning to raise the issue myself but forgot about it.
     
  3. Davess

    Member Davess On the list :D (Thanks Haflore)

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    693
    Location:
    __________________ Posts: 9326
    Country:
    Canada
    Happened to me too, wierd.
     
  4. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    I noticed this back when Princess Rozalin sent me some PMs regarding PSP stuff.
     
  5. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    WTF, I thought this had been fixed apparently, I noticed this a couple of months ago when sending PMs to Hadrian. So, apparently, it's still there D:
     
  6. Ace Gunman

    Former Staff Ace Gunman ~••Lucky҉Shot••~

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    6,385
    Location:
    Wassamatta U
    Country:
    Canada
    It's not a glitch, actually. It was turned off purposely because we feared it may be exploitable. It will be turned back on when it is confirmed either way.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page