any way to set the save path

Discussion in 'Acekard' started by MadBob, Oct 29, 2009.

Oct 29, 2009

any way to set the save path by MadBob at 10:23 PM (1,052 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. MadBob
    OP

    Member MadBob Nostalgia ain't what it used to be!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,530
    Country:
    United Kingdom
    I want to be able to store all my saves in a separate folder like the CycloDS can, this makes it easier to copy to my PC for backup, is there any undocumented setting for the .ini that will let me set the save path?
     
  2. Sinistral89

    Member Sinistral89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    238
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    As far as I have heard like the last time someone asked this question: No!

    There is no real use in that :/
     
  3. jabjab

    Member jabjab GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    387
    Country:
    United States
    click 'sort by type' when in folder on pc and then its basically the same
    doesn't seem like worth any trouble
     
  4. MadBob
    OP

    Member MadBob Nostalgia ain't what it used to be!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,530
    Country:
    United Kingdom
    Which is not really much use when non PC peeps use it, I can just say "copy the saves folder" with the CycloDS
     
  5. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    not happening.
     
  6. MadBob
    OP

    Member MadBob Nostalgia ain't what it used to be!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,530
    Country:
    United Kingdom
    **drums fingers**
     
  7. phoenixclaws

    Member phoenixclaws GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    492
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Smiths has answered. [​IMG] End of Story. [​IMG]
     

Share This Page