1. blaenk

    OP blaenk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Acekard has released a firmware update for 3DS v2: http://www.acekard.com/news.php#128

    download url: http://www.acekard.com/download.php#ak2i
     
  2. xakota

    xakota GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    340
    Country:
    United States
    Can you flash this with a 3DS?
     
  3. blaenk

    OP blaenk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I don't think so. I think it's the same as with the other firmware updates, which means I'm screwed until I can find an older DS to upgrade it. I have a DS phat which I guess I can try. Just have to find some instructions on flashing the firmware.
     
  4. doyama

    doyama GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    There's instructions inside the txt file. Basically if you have a DSi/XL run the ak2ifw_update_3ds_v2_DSi.nds file. If you have the phat/lite use teh ak2ifw_update_3ds_v_DSL.nds file. NO different than previous firmware updates.

    This update also supports HW44 which the previous ones did not. Though it appears 'soft reset' might be broken.
     
  5. huangyu

    huangyu Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    They finally released it , congratulations to Ak users.
     
  6. Shabutie78

    Shabutie78 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    437
    Country:
    United States
    well that took long enough.
    not sure if i even care anymore though. the last thing i bought was might milky way (day one), and that's the last thing i plan on buying.
    unless they come out with zenonia 2, which isn't going to happen.
     
  7. Lynne

    Lynne Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    They had intended to be the first one to release the update for 3DS2.0 ...... yet the r4i gold beat them to it....anyway,,,, good jobs
     
  8. blaenk

    OP blaenk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Here to confirm.

    I just updated this firmware with a DS phat I had lying around and then updated my 3DS. I can confirm that the acekard 2i works with 3DS v2
     
  9. badpaladin

    badpaladin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    9
    Country:
    updated on my 3ds, as its all i have. ran the dsi version of the update, and as far as I can tell, it wored. Havent got wifi so havent updated system software yet, but will as soon as I go for a walk.
     
  10. kewell79

    kewell79 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    So i can just update my 3ds wih 2.0 and have fun until i find someone with an dsi/l soi cam update my acekard

    Correct?
     
  11. badpaladin

    badpaladin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    9
    Country:
    update your acekard on your 3ds using the dsi updater file, and then update your system software.
     
  12. Clookster

    Clookster Your Clookster
    Banned

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Country:
    Swaziland
  13. kewell79

    kewell79 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    41
    Country:
    United States

    i can update my card FROM my 3ds?
     
  14. badpaladin

    badpaladin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    9
    Country:
  15. QuickSilverMC

    QuickSilverMC GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    414
    Country:
    Updated Hardware id :44
    works on DSi 1.4.2 shows chessmaster
    does not work on 3DS 2.0 shows acekard logo
     
  16. blaenk

    OP blaenk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    oh, I thought it wasn't possible to update from the 3DS, but that must've been a confusion on my part, due to the fact that this wasn't possible in the previous update which /added/ support for the 3DS to begin with. So I guess from now on we can update using our 3DSes.
     
  17. HackyPack22

    HackyPack22 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    42
    Country:
    Same :/
     
  18. indask8

    indask8 New Member Forever
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    987
    Country:
    France
    For people using HW44 did you tried to insert the AK while the 3DS is turned on?
    And inserting the Ak while 3DS is off then turned on?
     
  19. odja

    odja Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    89
    Country:
    Poland
    I try inserting AK when 3DS is on, and 3DS is off. Nothing change, on 3DS 2.0 shows acekard logo
     
  20. jabato

    jabato Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    69
    Country:
    Not working with HW44 and EU console, i think we have to wait another 3 months for hw44 like last time
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - update,