Advance Wars

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by CheckYourSix, Jan 21, 2008.

Jan 21, 2008

Advance Wars by CheckYourSix at 6:42 AM (1,051 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. CheckYourSix
    OP

    Newcomer CheckYourSix Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    It turns out that it only works when I copy it to my cart using 'safe mode and force r/w' then it switches the top and bottom screens. Any fix?
     
  2. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    Probably arm7 fix. Otherwise, you are boned.
     
  3. Akoji

    Member Akoji +5 internets to psyfira for avatar.

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    1,774
    Location:
    lachine qc. canada
    Country:
    Canada
    Well the game is still playable.
     
  4. Prince Medion

    Newcomer Prince Medion Advanced Member

    Joined:
    Apr 29, 2004
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    arm 7 fixed it, just make sure you have the most current loader like 4.9e or something like that. It wouldn't work with anything else and do DoFat and F/W and it works perfectly for me, no chagned screens or anything.
     
  5. samred

    Member samred GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    Confirmed for getting the screens to display correctly: arm7 fix, 4.9e, dofat, f/w, trim rom. don't use safe mode. I didn't try adding soft reset, so not sure about that.
     

Share This Page