Action Replay for GC games on softmod?

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Vegeta, Jun 5, 2009.

Jun 5, 2009
  1. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
    Is it possible?
     
  2. gaungagung

    Newcomer gaungagung Newbie

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    i want to ask, neo gamma r3 from wii power cannot use and my wiimote light suddenly off, last night play punchout with ext hd, can somebody explain, what i suppose to do? thanks..
     
  3. jsjar

    Member jsjar GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    114
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom
    yes it works fine for me
     
  4. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
    Is that with GC backups or originals only?
     
  5. OuahOuah

    Member OuahOuah GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    948
    Location:
    France
    Country:
    France
    And wich method ?
    I've read one but not with 4.0 fw [​IMG]
     
  6. jsjar

    Member jsjar GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    114
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom
    Is that with GC backups or originals only?

    i have only tried it with backups for cheats and freeloader both are working

    And wich method ?

    i am using an ntsc backup of AR cant remember whitch version on a PAL system menu 4.0 upgraded with wanikoko's upgrader
    gamecube loader 0.2 cmios rev 5 cioscorps cIOS38 rev13b and i am loading it with the disc channel
     

Share This Page