Acekard 2i Soft Reset with 3DS

Discussion in 'Acekard' started by Fanfan, Apr 19, 2011.

Apr 19, 2011

Acekard 2i Soft Reset with 3DS by Fanfan at 2:57 PM (1,679 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Fanfan
    OP

    Newcomer Fanfan Member

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    Vietnam
    (Edit. Ah, I figured it out. Though soft reset in enabled by default on the AKAIO settings, you have to select one of the reset methods in the config file)

    Hi everyone,
    It seems like I can't use soft reset within any app or game on my Acekard (using the new 3DS firmware) on my 3DS. Using the newest AKAIO, 1.8.6.a.

    I'm pressing L-R shoulders, Down direction, and A-B, and nothing happens. I've tried other combinations without effect as well.

    Anyone else seeing this?


    (I thought I saw another thread about this issue, but I can't find it anymore)
     
  2. Schicksalsheld

    Member Schicksalsheld GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    118
    Country:
    Germany
    Pls test 1.8.1 because there are many people with similiar problems on ...1.8.6a
     
  3. GolenSun550

    Member GolenSun550 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    196
    Location:
    far away from you
    Country:
    United States
    yep , it works fine on 1.8.1
     

Share This Page