ace 3d plus

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by xhedgehogx, Oct 15, 2012.

Oct 15, 2012

ace 3d plus by xhedgehogx at 2:37 PM (1,029 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. xhedgehogx
    OP

    Newcomer xhedgehogx Advanced Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    68
    Country:
    United Kingdom
    hi i downloaded the new firmware from their website but pokemon white 2 still have white screen when starting the game X_X is the ap for it?
     
  2. Fabco

    Newcomer Fabco Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    7
    Country:
    Belgium
    i dont think Ace3ds plus support patched games

    EDIT:sad thing is i tested pokemon black 2 without AP intro works fine but until i am at titlescreen my screen went totally black.
     
  3. xhedgehogx
    OP

    Newcomer xhedgehogx Advanced Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    68
    Country:
    United Kingdom
    i tried clean rom as well... i really dunno why i also sanded a msg to them.....
     
  4. Fabco

    Newcomer Fabco Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    7
    Country:
    Belgium
    did u format ur µSD? i found out mine worked after i formatted my µSD after that the AP patched version runs fine.
     
  5. Aielanor

    Newcomer Aielanor Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    32
    Country:
    Australia
    checked for you and found that ace3ds.com released the latest firmware v1.53 for Ace3DS PLUS ,this new firmware upate fixed some game bugs,mainly for pokemon series.Following is the original post quotated from official :

    "learn with pokemon - typing adventure (europe) fixed.
    tinker bell and the great fairy rescue (europe) (en,sv,no,da) fixed.
    pokemon - white version 2 (usa, europe) fixed.
    pokemon - black version 2 (usa, europe) fixed."
     
  6. Derek D

    Newcomer Derek D Member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    42
    Country:
    China
    I also see this on the official site. so I think it's ok for the game
     
  7. Fabco

    Newcomer Fabco Newbie

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    7
    Country:
    Belgium
    i know it works but sometimes it can depends what µSD u use.
    Mine only laggs at titlescreen but after that everything works fine.
     
  8. xhedgehogx
    OP

    Newcomer xhedgehogx Advanced Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    68
    Country:
    United Kingdom
    well i got email from them even with new firmware the game still dosent work :(
     

Share This Page