Hacking 2 systems with 1 card?SOS

VixenCult

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 6, 2017
Messages
171
Trophies
0
Age
27
XP
194
Country
Germany
Is it possible to hack 2 systems with one R4i 3ds gold rts card??2 different sd cards but one only flashcard
 

gnmmarechal

Well-Known Member
Member
GBAtemp Patron
Joined
Jul 13, 2014
Messages
6,049
Trophies
2
Age
25
Location
https://gs2012.xyz
Website
gs2012.xyz
XP
6,035
Country
Portugal
If I am reading the question correctly then yes. I have an R4i set up to hack all of the consoles I do now. Why would you need more than 1?
I suppose he could think the NTRBootHaxxed flashcart is flashed in a way that would make it console-unique.
 

Giodude

GBAtemp's official rock
Member
Joined
May 17, 2015
Messages
5,094
Trophies
1
Age
23
Location
New York
XP
2,761
Country
United States
But hacking the one console will make the flashcard not visible then :/
That isn't how it works. The reason the flashcart does not show up is because it isn't actually a flashcart once b9s is installed to it. It's a cart with a firmware on it. There isn't an icon or game to boot to, so it doesn't show up. That cart will work in every single 3ds you put it into guaranteed, and you can restore it to back how it was with a backup of the cart's firmware you were supposed to backup beforehand.
 

gnmmarechal

Well-Known Member
Member
GBAtemp Patron
Joined
Jul 13, 2014
Messages
6,049
Trophies
2
Age
25
Location
https://gs2012.xyz
Website
gs2012.xyz
XP
6,035
Country
Portugal
But hacking the one console will make the flashcard not visible then :/
No. Basically, you first flash the flashcart itself with NTRBootHax. Once you do that, you don't need to do it again unless for some reason you restored it to its original state.
 

VixenCult

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 6, 2017
Messages
171
Trophies
0
Age
27
XP
194
Country
Germany
No. Basically, you first flash the flashcart itself with NTRBootHax. Once you do that, you don't need to do it again unless for some reason you restored it to its original state.
Lets say i am done with my console and i wanna hack an other one.Do I have to restore it and do it again or it will just work without the restore process?
 

Giodude

GBAtemp's official rock
Member
Joined
May 17, 2015
Messages
5,094
Trophies
1
Age
23
Location
New York
XP
2,761
Country
United States
Lets say i am done with my console and i wanna hack an other one.Do I have to restore it and do it again or it will just work without the restore process?
You only need to restore it when you want to use it to play nds games again. Otherwise, it will work on all 3ds consoles, both new and old.
 
  • Like
Reactions: GreatCrippler

Ryab

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 9, 2017
Messages
3,295
Trophies
1
XP
4,575
Country
United States
But hacking the one console will make the flashcard not visible then :/
it only has to be visible so you can flash it flashing it makes it so you can hack the console and only needs to be done once. once the card is flashed it will work over and over again
 

gnmmarechal

Well-Known Member
Member
GBAtemp Patron
Joined
Jul 13, 2014
Messages
6,049
Trophies
2
Age
25
Location
https://gs2012.xyz
Website
gs2012.xyz
XP
6,035
Country
Portugal
Lets say i am done with my console and i wanna hack an other one.Do I have to restore it and do it again or it will just work without the restore process?
It'll work fine. Restore it only if you wish to use it as a NDS flashcart, to actually play NDS titles. If all you want to do is hack consoles through NTRBootHax, there's no need to restore it.
 

VixenCult

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 6, 2017
Messages
171
Trophies
0
Age
27
XP
194
Country
Germany
I inserted a ad card into r4 from a camera and when i opened it was black screen.Is that how it is supposed to react?
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Xdqwerty @ Xdqwerty: Also *cough cough rigged elections cough cough*