1567 Dementium -The Ward doesnt load on M3 CF

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by ceanth, Dec 31, 2007.

Dec 31, 2007
  1. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom
    Hi all, i cant seem to get this game to work on my M3 CF (slot 2).

    All i get is white on both screens [​IMG]
     
  2. Agjsdfd

    Member Agjsdfd My title

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    1,208
    Location:
    Arctica
    Country:
    Have you patched it first?
     
  3. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom

    nope. How do i do that?
     
  4. Agjsdfd

    Member Agjsdfd My title

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    1,208
    Location:
    Arctica
    Country:
    Have you tried any other games yet?
    You have to patch NDS games before they run with the M3 Game Manager.
     
  5. cupajoe

    Member cupajoe Have a cup of joe!

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    1,143
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    Dementium is a rather horrible game, I wouldn't spend too much time trying to get it to work.
     
  6. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    Dementium is a pretty awesome game, you should put more work into it.
     
  7. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom

    yes i have quite a few games working already, the only two that dont work so far as Dementium and Yoshi Island DS. Both have the white screen problem.

    Do you have a guide for this patching?
     
  8. Agjsdfd

    Member Agjsdfd My title

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    1,208
    Location:
    Arctica
    Country:
    How were you able to play them without patching?

    You have to patch the games with M3 Game Manager(downloadable from their official site).
     
  9. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom

    DOH! yes of course, sorry i was getting confused.

    Yes ive been using the game manager to patch the games, but when i patch this one and yoshi island i get the white screens. Whats the correct settings for patching these games? Ive followed whats on the m3 wiki but no joy [​IMG]
     
  10. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom
    has anyone managed to get this game working on a M3?
     
  11. Souldragon

    Member Souldragon GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    138
    Location:
    Hamilton, Ontario
    Country:
    Canada
    yes I had.. M3 lite SD... firmware v35 and game manager v35e... the only thing that piss me off is not able to get mega man zx advent to work without freezing... and the m3 team hasn't done anything yet (which give me the idea of them not giving a darn anymore beside the new release of m3 real...) but over all.. all new and old games work fine.. check m3wiki to see what setting you should apply...
     
  12. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom
    ok i got it working, i was using an older version of the M3 game manager. Still cant get yoshi ds to work but ill give it another go using the settings from the wiki site.
     

Share This Page