0kb Savs!

Discussion in 'DSTT' started by basher11, Mar 29, 2010.

Mar 29, 2010

0kb Savs! by basher11 at 5:55 PM (1,050 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. basher11
    OP

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    just noticed but, the new savlibs are making other games make 0kb savs. they play, but loading them up a second time doesnt work. it even freezes the menu where the game is. [​IMG]

    has this happened to you?
     
  2. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,858
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,077
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
  4. basher11
    OP

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
  5. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,858
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    You have to get the infomation form each infolib.dat , extinfo.dat , savlib.dat ,

    and add then into one of each of them files to make all in one infolib , extinfo , savlib

    Easyer if you use TTDT.exe and copy and paste then from one to anuther
     
  6. basher11
    OP

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    i use the new and old ones then add them up.

    [​IMG]
     
  7. drwhojan

    Member drwhojan GBAtemp Addict

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    2,858
    Location:
    this planet earth
    Country:
    United Kingdom
    Lol, Yep thats how i found out in the fist place with world of zoo (E), the code was not in one infolib.dat and was in anuther infolib.dat , copy and paste it into one , and the game worked , The code was in all the files of extinfo.dat i could fined...

    Strange is it not [​IMG]
     

Share This Page