Ys save problems

Discussion in 'Acekard' started by cmonster, Apr 23, 2009.

  1. cmonster
    OP

    cmonster Advanced Member

    Newcomer
    2
    Oct 28, 2006
    I was playing last night and saved but for some reason all the saveslots up come up as "empty". The game did create a savefile so I'm not sure why it isn't loading it. I've tried changing the save type to 512 and still nothing. Help please [​IMG]
     
  2. klopfdreh

    klopfdreh GBAtemp Regular

    Member
    1
    Mar 15, 2009
    Gambia, The
    do chkdsk x: on your sd card and see if there are fat errors on it. If the fat system is corrupted there are a lot of side effects.
     
  3. cmonster
    OP

    cmonster Advanced Member

    Newcomer
    2
    Oct 28, 2006
    Thanks for the quick reply! Nope, no errors. I formatted using Panasonic formatter just to be sure and still doesn't work.
     
  4. klopfdreh

    klopfdreh GBAtemp Regular

    Member
    1
    Mar 15, 2009
    Gambia, The
    Mh... if you can't fix is, then go and post it in the bugtracker of akaio, they are releasing a fix soon and you can start playing your game. [​IMG]

    >> http://akaio.gbatemp.net/bugdar/
     
  5. cmonster
    OP

    cmonster Advanced Member

    Newcomer
    2
    Oct 28, 2006
    Yea, I'm not sure what went wrong but I created a new save and it seems to be working. Gotta replay the first 2 hours but oh well, at least it works now.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice