Hacking Wood R4 in M3 DS REAL?

Gnargle

The day I set a profile picture is the day I die
Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
590
Trophies
1
Age
30
Location
England
XP
544
Country
No.
I suppose it might be possible in future, but at the moment it isn't. I would advise you to get a new cart (I had a G6 DS Real and that's what I did). R4 for cheapness, SCDS2 for features.
 

Attila13

Praise the Creep!
Member
Joined
Oct 11, 2010
Messages
1,253
Trophies
1
Age
30
Location
Creeping in your dreams!
Website
gamesystemrequirements.com
XP
2,655
Country
Romania
leonssj90 said:
Is it possible to use Wood R4 on M# DS REAL?
And if so how?

Only on M3 DS Simply! Sorry! You always can buy an R4 for Wood, it only costs 6$
wink.gif
yay.gif
 

leonssj90

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 12, 2009
Messages
93
Trophies
0
Age
32
XP
180
Country
Chile
QUOTE said:
Only on M3 DS Simply! Sorry! You always can buy an R4 for Wood, it only costs 6$
I am so poor...

QUOTEWHY DON'T YOU LOOK AT M3NINETAIL?

Saw it but don´t really understand it....
 

Juanmatron

Slater Color
Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,665
Trophies
0
Age
30
Location
SEGA's World
Website
www.youtube.com
XP
263
Country
leonssj90 said:
QUOTE said:
Only on M3 DS Simply! Sorry! You always can buy an R4 for Wood, it only costs 6$
I am so poor...

QUOTEWHY DON'T YOU LOOK AT M3NINETAIL?

Saw it but don´t really understand it....

Oh man, is fucking difficult do what it say the instructions and copy __rpg folder and WoodM3?
 

NReale3370

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 13, 2009
Messages
187
Trophies
1
XP
91
Country
United States
copy the _rpg folder to your microSD and woodm3.nds and run woodm3.nds from sakura/touchpod/whatever. I suggest copying everything off your microSD erasing it and copying it back as it does not like fragmentation in files
 

leonssj90

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 12, 2009
Messages
93
Trophies
0
Age
32
XP
180
Country
Chile
QUOTE said:
NReale3370 Posted Today, 07:59 PM
copy the _rpg folder to your microSD and woodm3.nds and run woodm3.nds from sakura/touchpod/whatever. I suggest copying everything off your microSD erasing it and copying it back as it does not like fragmentation in files

Thank you it worked.
 

NReale3370

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 13, 2009
Messages
187
Trophies
1
XP
91
Country
United States
probably not, xenon++ mentioned that he had to patch the code for wood to make it work and far as I know he hasn't released his source/changes. It is version 1.14 though atm
 

Infinite Zero

Almost!
Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
2,920
Trophies
0
Age
26
Location
California
Website
steamcommunity.com
XP
239
Country
United States
leonssj90 said:
QUOTE said:
Only on M3 DS Simply! Sorry! You always can buy an R4 for Wood, it only costs 6$
I am so poor...

QUOTEWHY DON'T YOU LOOK AT M3NINETAIL?

Saw it but don´t really understand it....

I doubt that. You're not that poor not able to buy for $6. Just take some time and you'll be able to buy one in no time.
 

Xenon++

Taiju Yamada
Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,394
Trophies
0
Website
Visit site
XP
107
Country
leonssj90 said:
QUOTE said:
NReale3370 Posted Today, 07:59 PM
copy the _rpg folder to your microSD and woodm3.nds and run woodm3.nds from sakura/touchpod/whatever. I suggest copying everything off your microSD erasing it and copying it back as it does not like fragmentation in files

Thank you it worked.
Good
yaynds.gif
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    BakerMan @ BakerMan: this one +1