Wood for TTDS [Help]

Discussion in 'DSTT' started by Jhonata1995, Sep 23, 2011.

Sep 23, 2011

Wood for TTDS [Help] by Jhonata1995 at 1:46 PM (2,327 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Jhonata1995
    OP

    Newcomer Jhonata1995 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    7
    Country:
    Brazil
    Hello everyone [I don't know if Im posting in the right place]
    Someone know where can I get the Wood for TTDS compatible with Harvest Moon The Tale of Two Town?

    I have tried to use the Wood4TT for the TTDS, but the game don't appear in the list
     
  2. alan_gcm

    Newcomer alan_gcm Newbie

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hello everyone!!

    I really hope not to be braking any rules, because I've just made my acount to bring you this! Found on Filetrip the Wood4TT 1.29, but most of all, it works with Harvest Moon: tale of two towns!! Enjoy!

    Donlowd from Filetrip
     
  3. Jhonata1995
    OP

    Newcomer Jhonata1995 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    7
    Country:
    Brazil
    Yeah, I have tried to use this but... The game don't show on the list...

    How can I explain...

    I put all the things and the ROM in the SD, then I eject and put it on my TTDSi FlashCard, but when I gonna see the games, the ROM of the Harvest Moon don't appear.

    Someone know what this can be?

    Thanks for everyone \รต\
     
  4. alan_gcm

    Newcomer alan_gcm Newbie

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    hmm, make sure that it's named *.nds and not *.nd5. When I downloaded the game, it had *.nd5, so just rename it if that's your case. Also make sure that there are not any weird symbols that the DS may not recognize.
     
  5. Jhonata1995
    OP

    Newcomer Jhonata1995 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    7
    Country:
    Brazil
    No... the name is Harvest Moon The Tale of Two Town.nds
    Thanks for the help man...
    And sorry for the Troubles... I think I not gonna play the game until the RetroGameFan update [​IMG]
     
  6. alan_gcm

    Newcomer alan_gcm Newbie

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    hmm, well, it's really weird! all i can think of is you to make sure that the game is in the correct folder, and that you're looking in the same folder you put in the game from your DS, that's all, sorry I couldn't be of more help, but I didn't have any problem at all... U_U
     

Share This Page