WiiXplorer dosent work(4.1u)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dude22072, Apr 6, 2012.

  1. dude22072
    OP

    dude22072 GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jun 1, 2010
    United States
    i downloaded it from the homebrew browser and when i start it i get a black screen. im running wii 4.1u(downgraded from 4.3) with homebrew channel 1.1.0
     
  2. Shano56

    Shano56 noobie

    Member
    3
    Apr 29, 2010
    United States
    hi, put your sd card or whatever into your computer and and switch this file with boot.dol in /apps/wiixplorer

    rename the file to boot.dol after you download it
    http://wiixplorer.googlecode.com/files/R212.dol
     
  3. Shano56

    Shano56 noobie

    Member
    3
    Apr 29, 2010
    United States
    oh wait you probably dont have a cios. what guide did u hack your wii with
     
  4. dude22072
    OP

    dude22072 GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jun 1, 2010
    United States
    still a black screen


     
  5. Shano56

    Shano56 noobie

    Member
    3
    Apr 29, 2010
    United States
     
  6. dude22072
    OP

    dude22072 GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jun 1, 2010
    United States
     
  7. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD

    Member
    2
    Jun 19, 2009
    probably IOS58, WiiXplorer also uses 202 for USB2.0 alternatively and was stubbed by 4.3
     
  8. Hunter X

    Hunter X GBAtemp Regular

    Member
    1
    Apr 3, 2012
    United States
    Any chance of anyone recompiling the latest WiiXplorer? Compiling keeps giving me a zip error (and yes, i've got everything where it needs to be).
     
  9. Shano56

    Shano56 noobie

    Member
    3
    Apr 29, 2010
    United States
    if you cant compile it, just wait. dimok hasn't complied it for a reason
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice