Wiikey Config Disk 1.3

Discussion in 'Wii - Hacking' started by .:Jacke:., Feb 23, 2008.

Feb 23, 2008

Wiikey Config Disk 1.3 by .:Jacke:. at 3:22 PM (1,909 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. .:Jacke:.
    OP

    Newcomer .:Jacke:. Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    Sweden
    Heya! I got a Wiikey 1.9something, the SMG upgrade thingy. And the Wii is 3.1E. And my Wiikey config disk 1.3 won't work! I just get the "An error has occured.." and so on message, why? Can anyone help me. I need help because I need to turn on my region override so I can play Super Smash Bros Brawl. Please help me. [​IMG]
     
  2. 0nyx

    Member 0nyx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    Did you download the GCOS one?
     
  3. .:Jacke:.
    OP

    Newcomer .:Jacke:. Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    Sweden
    What the hell is GCOS? Can you give me a guide like "How to set region override on for dummies" or something? :>

    EDIT: I downloaded one named GCOS PAL and burned it, didn't work. Please help.
     
  4. 0nyx

    Member 0nyx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    Well,that is strange.It is supposed to work.

    When you put the disc,you see a gamecube disc and when you start it it says an error occured??

    I don't know much about config disc,I will let somebody else help you
     
  5. .:Jacke:.
    OP

    Newcomer .:Jacke:. Member

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    Sweden
    Yeah, that is what happened.
    I really need some help. Oh, and now my Wii can't read my original Guitar Hero III.
     
  6. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Well you have 2 choices.

    1) If you got a Gamecube controller get the GCOS disc. Get it here Download GCOS Pal 1.3 Config disc

    2) If you dont own a Gamecube controller get this: WiiKey Config Disc Starter Pal
    This will ask after you start for the WiiKey base disc.
    Put in your 1.3 config disc and press reset and boom it works!


    Remember to turn on the region overide!

    Have fun [​IMG]
     
  7. BigNastyCurve

    Newcomer BigNastyCurve Advanced Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    I've heard people complain after turning on "region override" on the wiikey that they can no longer play backups. What's the deal with that?
     
  8. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    They might have bad clones or media.
    Mine works 100%
     
  9. superkris

    Member superkris GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    141
    Location:
    Quebec
    Country:
    Canada

    Can you post the same links but for a US console?
    Thanks
     
  10. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
  11. superkris

    Member superkris GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    141
    Location:
    Quebec
    Country:
    Canada
  12. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    [Off Topic]
    Yea [​IMG]
    But mine looks more smooth [​IMG]
    Becurse of the rr thingy lol [​IMG]

    [/Off Topic]

    And no problem mate [​IMG]
     

Share This Page