Wiiflow issue, not all backups showing

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by lucasbuck, May 18, 2012.

May 18, 2012
  1. lucasbuck
    OP

    Newcomer lucasbuck Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    Having some issues with Wiiflow, first time using it. I formatted my hard drive to ntfs and I've been making folders in the wbfs folder and putting isos in them. I have several on the drive, but at first only a couple showed up. I delete one, and then another will show up. But they aren't all showing up at one time. It's like it isn't refreshing or something. Any suggestions what I could be doing wrong? Do I need that folder structure? Wiiflow itself is on my SD card, not the hard drive, if it makes a difference. Thanks for any help.
     
  2. JN_big3

    Member JN_big3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Messages:
    223
    Country:
    Philippines
    Download WiiBackupManager, convert the iso files to wbfs files then copy the wbfs files to the wbfs folder
     
  3. lucasbuck
    OP

    Newcomer lucasbuck Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    Thanks for the reply. I convert the files to wbfs even if the drive is formatted to ntfs?
     
  4. JN_big3

    Member JN_big3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Messages:
    223
    Country:
    Philippines
    Yes. it also better so that the game's size will be smaller
     
  5. K-viN

    Newcomer K-viN Newbie

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    France
    Hello,

    Same problem for me. it was OK with wiiflow R304 RC1 and it's ok with USBgxLoader, but only 29 games on a total of 89 are showed in Wiiflow 3.0 R348
     
  6. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,540
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Why dont just press with b on the settings icon to reload cache and see if it makes a diff?
     
  7. K-viN

    Newcomer K-viN Newbie

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    France
    I tried it but nothing better.
    I only show the logo Wiiflow and the problem is still here.
    I also try to do a clear installation of wiiflow (by deleted all the wiiflow folder) but it's the same problem.

    With version R258, there are no problem.
     

Share This Page