wii system menu ios question?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by link907, Jun 15, 2010.

Jun 15, 2010

wii system menu ios question? by link907 at 1:31 AM (1,561 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    im using dopmii if i install thi ios for system menu 4.2 and patch it will it update me and give me sd and usb use im running 3.3v2
     
  2. gameboy13

    Member gameboy13 Orange and fluffy since 1995.

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    976
    Location:
    The Fur Side.
    Country:
    United States
    Just install IOS70 WITHOUT patching it, then install the System Menu.
     
  3. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    srry i like spesifics so open dop and install 70 unpatched then the sys menu ios correct
     
  4. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    You need to install both the IOS and the menu itself.

    For 4.2, you need IOS70 and the 4.2 menu for your region.
    For 4.1, you need IOS60 v6174 (NOT v6400), and the 4.1 menu for your region.

    Use DOP-Mii to install IOS60 or IOS70, then install the system menu.

    Also, it's up to you if you want to patch the IOS. If you plan to install WADs, you should patch it so they will run from the SD Card Menu.

    @gameboy13: The SM IOS should pretty much always be patched, especially if he plans to use the SD menu with WADs. Why you say to not patch it is beyond me.
     
  5. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    i was install ios70 i had 3 reieve errors is that bad the app is still up
     
  6. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    error 116 im just saying is it safe
     
  7. C.S.I.

    Member C.S.I. GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    410
    Location:
    Down under
    Country:
    Australia
    Try and redownload it again. You may just have a WAN glitch.

    Are the errors just download errors, or installation errors (after download) - be more specific, and type whole words.
     
  8. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    you need to learn how to Write, grammar, etc...
     
  9. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    dl error only

    @kimkal27 Sorry is this better. Because i don't use correct grammar just because i don't see the point in not using abbreviation and short and to the point is one hundred times better than drawn out.
     
  10. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    If it failed in downloading, it didn't install. Try installing IOS70 again.
     
  11. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    use things like ,.:;? ...
    things like that u know?
    the ones we learn at school so that we can understand people, it will help...
     
  12. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    yes it said it installed i just dont want i corrupt ios file

    @kimkal27 hey, just drop it... be a grown up. you don't see me going around and saying oh your grammar is off and saying defamatory comments like that. lets look at your comment "things like that u know" if your going to flame on people about grammar learn to spell.
     
  13. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    Honestly, you are not involved nor should you be. and grow up as well. Don't start a flame war and c.s.i. sad that his and your post is in a mocking type manner id appreciate it if you both were quiet and refrain from unnecessary posts on the topic that are not related to the topic. If u don't see my point. Don't take this badly shut up.
     
  14. OncleJulien

    Member OncleJulien tool of peers

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,170
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    here's the point: you need help, we're willing to help, but no one can understand a word you are saying.
     
  15. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    /\+1

    if you dont have the time to type in a manner we can understand, why should we bother typing everything out to help.

    oh wait let me break it down for you

    you speaky, me no understandie. we no helpie! you make thread flamey!!!
     
  16. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    His problem is fixed. He PM'd me. It was just a network issue, and C.S.I's suggestion worked fine for him.
     
  17. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    were the PMs as poorly put together as his posts here?
     

Share This Page