wii picture not right

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by broads, Nov 20, 2009.

Nov 20, 2009

wii picture not right by broads at 10:22 PM (959 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. broads
    OP

    Newcomer broads Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
    bricked a wii a while ago,anyways managed to source another motherboard but the problem is the pic seems fooked,not blocky but all over the place,coulours goind a bit daft and pic sot of rolling,tv is ok on my xbox and on another wii,any ideas
     
  2. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    You graphics chip could be damaged. Can you take a pic of it (the screen)?
     
  3. broads
    OP

    Newcomer broads Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
    ye got to nip out now.will get a screenshot later


    thanks
     
  4. broads
    OP

    Newcomer broads Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
  5. Vattu

    Member Vattu GBAtemp Regular

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    186
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    are you connecting with component or composite cables?
     
  6. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Check the display settings in the Wii options. Play around with those, if you are unsure.
     
  7. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,881
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    That looks like what happened when I plugged in composite cables into a component plugin.

    Try another connection or TV.
     
  8. justmike

    Member justmike GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    329
    Country:
    Australia
    That looks like what I did when I took out one of the component cable out. I think it was the red one. Try another TV or different cables.

    If that doesn't work, potentially ruined the GPU somehow? But unlikely.
     
  9. broads
    OP

    Newcomer broads Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
    tryed component cable in one tv then tryed them in anothe but with the scart adaptor,also changed picture settings via the wii,guess is is broke,got it for nothing anyway
     

Share This Page