Wii in Japanese and Grey after Downgrading

Discussion in 'Wii - Hacking' started by eKKiM, Jan 31, 2009.

Jan 31, 2009
  1. eKKiM
    OP

    Newcomer eKKiM Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Belgium
    Hi,

    I downgraded my Wii from 3.4E to 3.2E
    with Waninoko downgrade WAD..
    Then i installed the cIOS and the Backup launcher
    Everything worked fine for few days.. until today..
    Today my wii turned into a Grey Screen and it's in Japanese Language and i did not do anything..

    How is this possible?
    How can i undo it or is it bricked?
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Go to setting (if you can) and then perform an update, after that use cIOS and IOS downgraders to go back to 3.2, what is the Waninkoko downgrade WAD..? [​IMG]
     
  3. eKKiM
    OP

    Newcomer eKKiM Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Belgium
    cIOS Downgrader by Waninkoko
    bit in panic atm because of that because it's a new Wii and my bro will kick me if he notices ^^
    But isn't there a risk when upgrading?
     
  4. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    not really, its easy to downgrade
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Risk about what...?? lossing all your homebrew..?? pfffffff I have done it like 20 times and nothing have happened to my Wii...!! [​IMG]
     
  6. Agjsdfd

    Member Agjsdfd My title

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    1,208
    Location:
    Arctica
    Country:
    My mates turned partially japanese aswell...

    It says 3.2E but it has got some japanese texts...
    then I upgraded, and downgraded again, same problem..
    is the application downloading the wrong files of the server?
     
  7. eKKiM
    OP

    Newcomer eKKiM Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Belgium
    But if update my wii right now in the japanese version wont it be updated to the 3.4J version?
     
  8. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    If you have wad manager, install a systemmenu.wad for your fregion. It will probably fix the systemmenu and then you can try again.
     
  9. Agjsdfd

    Member Agjsdfd My title

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    1,208
    Location:
    Arctica
    Country:
    Go to settings and check your Wii's version.
    If it is 3.2E than it will update to 3.4E.
     

Share This Page