1. Mamothstard

    Mamothstard Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 25, 2015
    Messages:
    77
    Country:
    France
    Make sure your isos are clean first. Use md5Checker tool to compare the md5 hash of your games to the ones found at redump.org. If you happen to download your isos from... somewhere, make sure they are clean before injecting them.

    I'd also advise you to make your own iso backups if you can, using cleanrip on a modded wii is very simple. It's what I've used to rip my entire set of GC games.

    I've only use Teconmoon's injector with no problems so far. Keep it mind it does not work with CISOs files (I haven't managed to do so at least), so using clean, not scrubbed, not trimmed, 1/1 image files is your best bet.

    It got a new update just days ago. Thanks to the work of dear lad @GaryOderNichts being merged by wonderful sir @pedro702, HID devices being plugged in don't crash the system on startup anymore ;)
     
    KayBCN and godreborn like this.
  2. KayBCN

    KayBCN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    Spain
    Thanks guys for the advices :bow:
     
    Mamothstard and godreborn like this.
  3. Buddzah

    Buddzah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 30, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    HI Im having this exact same problem, even when im not loading nintendont and im just trying to go to the wii side it shuts down. Is there any fix for it yet?
     
  4. Mamothstard

    Mamothstard Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 25, 2015
    Messages:
    77
    Country:
    France
    Hello. Can you be more specific? I don't really understand what.
     
  5. gnrgui

    gnrgui Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    Brazil
    I've managed to inject 50 wii games without issues, but all of a sudden every game that I inject end up in a black screen (even games that I had successfully injected before). Can anyone help me with this? Thanks and advance.
    The games that I inject with USB Helper work fine, my issue is with the ones that I inject using teconmoon tool...
     
  6. KayBCN

    KayBCN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    Spain
    What type of storage are you using? USB stick or HDD?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Did to
    Did u update the nincfg.bin? Did you change the advanced settings on teconmoon injector?
     
  7. KayBCN

    KayBCN Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    Spain
    Oups... you talking about Wii games inject only?
    1. Wrong thread
    2. All wii injects are not working through teconmoon?
    3. Did you change the advanced settings on teconmoon?
    4. Did you check your if they are good Rip, try to inject the same game with both injectors.
     
  8. gnrgui

    gnrgui Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    Brazil
    I'm using an HDD with Y cable. I've put many WiiU and Wii games, everything worked fine. My problem is with new wii injects.
    I have updated the nincfg.bin, here are my settings on teconmoon injector:
    upload_2020-11-28_13-0-33.png
    upload_2020-11-28_13-0-45.png
    upload_2020-11-28_13-0-55.png
    upload_2020-11-28_13-1-7.png

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    1 - Yes, I'm sorry about the thread, but the problem seems similar.
    2 - THey were working before, all the new ones don't work
    3 - posted the screens above
    4 - I've tried many rips from different sources, I don't think that's the problem
     
  9. gnrgui

    gnrgui Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    8
    Country:
    Brazil
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Blackscreen, Nintendont, injection