Wii Flow Issue

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Shaun_Wells, Dec 14, 2009.

Dec 14, 2009

Wii Flow Issue by Shaun_Wells at 8:01 AM (3,326 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Shaun_Wells
    OP

    Newcomer Shaun_Wells Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    Hi All,

    I've added the Wii Flow channel now along side the USB Loader GX channel.. I would prefer to use Wii Flow but getting the following error everytime I load the channel..

    WBFS_Open Failed :-1

    If I use the USB Loader channel everything works fine.. Can I get some assistance here ? Cheers.

    I've seen mention of Hermes CIOS 222 or something similar.. Am I missing a update on my WIi for this to work successfully. Also does anyone know of any issues running a PriLoader with WiiFlow as that would be my next step once this is sresolved.

    Cheers again.
     
  2. jsjar

    Member jsjar GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    114
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom
    what format is your drive fat or wbfs?
     
  3. MrKill

    Member MrKill GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    I got the same issue cause my games are on fat 32 and there is still no update since Narolez is sick.
     
  4. Shaun_Wells
    OP

    Newcomer Shaun_Wells Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    The drive should be WBFS as I formatted this under the WBFS Manager.. The drive works fine with USB Loader GX..

    Is there an easy way to tell what it has been formatted with ?
     
  5. MrKill

    Member MrKill GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    155
    Country:
    Canada
    Try deconnect/reconnecting your drive. If this doesn't work, i dont know. I have to plug my HDD after opening the wii to get the drive working.
     
  6. Shaun_Wells
    OP

    Newcomer Shaun_Wells Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    Last night I tried loading the Wii Flow channel again.. All I get now is a black screen with 'Loading Please Wait' for about 5 minutes or so before I get bored and reset the Wii.. Is it actually loading I do not know, should it take this long, I do not know.. There must be something that's just not right.
     
  7. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    Connecting the usb in the right port?
     
  8. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    was my thought also
     

Share This Page