WIFI WORKED FOR YEARS NOW DOESNT ANYMORE ERROR 52200 !

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by nuke888, Jun 18, 2009.

  1. nuke888
    OP

    Newcomer nuke888 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    67
    Country:
    United States
    I have telco Alice Adsl Gate 2+ Wifi router,the wifi worked for an year and now all i get is an error 5200 !

    Fact is that updates on Acekard 2(loader,cheat database and so on) DO WORK !

    I have tried all deleting Akaio disabling cheats, dunno what to do anymore(loader is dated 30/05/2009)

    Please help coz this thing is freakin me out !

    [​IMG] [​IMG]
     
  2. strata8

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    Please don't use caps... it just makes people very annoyed and frustrated, plus people will look at you in a different way...

    Looked it up at the Nintendo website, really not that hard to do:
    There you have it. Not sure what you can do about it, but there definitely seems to be something wrong with your router and/or internet at this point. Also note that homebrew don't connect to Nintendo WFC, just the router, so they won't display an internet connection error.
     
  3. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Uh don't post two of the same threads please.
     

Share This Page