Where can I download Chinese Firmware v1.6 for R4?

Discussion in 'R4 DS' started by Louse76, Feb 7, 2007.

  1. Louse76
    OP

    Member Louse76 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    640
    Location:
    Deltona, FL USA
    Country:
    United States
    Could someone please link me to the firmware download for the CHINESE version of 1.6 final for the R4? I need it as I have a chinese card and I don't speak chinese so I can't find it on the web.

    Thanks!!! [​IMG]
     
  2. betaboy

    Member betaboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    181
    Location:
    The BetaNet
    Country:
    United Kingdom
    www://www.r4ds.com/soft/chinese/v1.06-SChinese.zip

    Or this link
     
  3. Louse76
    OP

    Member Louse76 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    640
    Location:
    Deltona, FL USA
    Country:
    United States
    Thanks a lot!

    I finally found it not long after I posted and I forgot to post right back.

    Anyhow, I notice that there's a SChinese and TChinese version. At first I couldn't figure out the difference, but then I think I figured it out.

    They are Simplified and Traditional Chinese, right?

    BTW, I loaded it and it works perfectly. I don't see why everyone doesn't get the Chinese Version to save a few bucks (and get firmware updates earlier as well).
     
  4. betaboy

    Member betaboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    181
    Location:
    The BetaNet
    Country:
    United Kingdom
    I thought you'd get there but it was a quiet time in the office anyway! You know that you can change your Chinese R4 into an English R4 and use the English software, right!? [​IMG]
     
  5. bl21

    Newcomer bl21 Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Messages:
    65
    Country:
    United States
    do u mean the modding of the first batch of R4? i will appreciate it if u have methods to change the language of the second batch R4.
     
  6. MaHe

    Member MaHe one lazy schmo

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,101
    Location:
    Maribor
    Country:
    Slovenia
    The language switch is left intact. You just need to apply a blob of solder. [​IMG]
     
  7. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Does a chinese r4 work with a US DS Lite with chinese firmware then?
     
  8. MaHe

    Member MaHe one lazy schmo

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,101
    Location:
    Maribor
    Country:
    Slovenia
    Sure, it works with any DS. Practically all DS units on the world differ only in one thing - the region code engraved in the motherboard.
    The slight exceptiona are iQue DS Lites, which have additional 256 kb in firmware for the font, but that's it.
     

Share This Page