What can run Final Fantasy XII: Revenant Wings?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by taggart6, Dec 10, 2007.

Dec 10, 2007
  1. taggart6
    OP

    Member taggart6 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    328
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Howdy all,

    I was wondering if any one knows if their is an emulator that can run FF12: wings. I had no luck with no$Gba and Desmume and before I try any more I figured it was worth asking on the forums. I searched through past posts but I haven't found any help.


    On a side note: Is there by any master list which shows what DS games work with what emulator? I was curious about this also.


    Thanks in advance!
     
  2. BoneMonkey

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    i dont think any of them can right now
     
  3. taggart6
    OP

    Member taggart6 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    328
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Never mind..I was able to get it working on no$gba. I didn't have the NDS backup selected. Got it working though it runs slow.
     
  4. BoneMonkey

    Banned BoneMonkey The cheese stash is a lie.

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3,226
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    does it run perfectly ? or is it your computer ?
     
  5. ECJanga

    Member ECJanga GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    162
    Country:
    Netherlands
    You'll probably got a crappy comp (like me). Here at home I can't run 3D games at full speed. (FFXII has 3D surrounding). However on the computers at school it runs perfectly.
     
  6. Twiffles

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    I think Hiei-YYH runs it on iDEAS and no$GBA. Depends on your computer really.
     
  7. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    actually as twiffles said... it depends on yer PC... it's not only MHZ or GHZ that matters. I got Intel Pentium 4 1.7ghz and it runs really slow without sound but in my bro's laptop, it runs full speed with sound because he has dual core 1.7ghz... u may think it's dual core that's doing it but since the emu's dont support it yet... it was noticed that he had Intel Pentium Duo but it was GENUINE... so maybe at home either u have a non-genuine (celeron or regular pentium like me) or ur cpu is not tht powerful. Thus after my excessive writing u can deduce tht the school's PCs are genuine.
    Try it out on a 1.7ghz Genuine Intel CPU and u will see a massive difference
     
  8. Grimalkin

    Member Grimalkin Waaaaaaaah!

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,173
    Country:
    Canada
    Genuine has nothing to do with it. P4's just suck. It's about processor architecture that determines the speed of the games, also you need a good GPU, and SPU. (Perhaps a mobo as well).
     
  9. dualscreenman

    Member dualscreenman GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    350
    Location:
    Rockin' the DSman Party-Van
    Country:
    United States
    Unless you mobo only takes Pentium III processors it shouldn't matter, heh.
     

Share This Page