Weird miiverse issues after using sigpatches.

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by TheDarkGreninja, Dec 4, 2016.

  1. TheDarkGreninja
    OP

    TheDarkGreninja How could you hate that face?

    Member
    2,261
    956
    Aug 25, 2014
    On his bed
    So, I thought I'd put this question here seeing as how this issue arose after i began using sigpatches to install stuff. So, I had installed a few things onto my wiiu using sigpatches, after that I could go online and play online games but it seems all miiverse functionality was stripped as well as warawara plaza not showing up other posts and stuff.
    Apps i used:
    - WUP installer mod Y
    - Dimoks sigpatch homebrew (forgot the name)
    - Homebrew channel 4.0
    - The game i installed was a regionfree skyward sword copy

    Also i tried a few things like removing games that required sigpatches but it still wouldnt fix it. Also, I did try removing my external HDD but that wouldnt fix it either.
     
  2. George35000vr

    George35000vr TROLLIE

    Member
    227
    22
    Jun 22, 2013
    Greece
    Crete
    WaraWara Plaza doesn't seem to work neither for me nor my friends...Although miiverse loads up just fine.
     
  3. TheDarkGreninja
    OP

    TheDarkGreninja How could you hate that face?

    Member
    2,261
    956
    Aug 25, 2014
    On his bed
    Hmm guess its not an isolated issue

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Could you be specific as to when this began?
     
  4. TheBroCode

    TheBroCode GBAtemp Regular

    Member
    167
    34
    Oct 31, 2012
    Huh I didn't notice it till I read this thread but I think I have the same issue of the plaza not working anymore. Miiverse/online games still work fine though.

    Hard to tell when it started happening, but I've used the same sort of the stuff you have.
     
  5. Osakasan

    Osakasan GBAtemp Advanced Fan

    Member
    793
    446
    Sep 19, 2015
    As far as i can tell i still can use Miiverse, but WaraWara plaza is mute for me :/

    To date i have only used Haxchi and the original WUP Installer Y mod
     
  6. Leeful

    Leeful GBAtemp Regular

    Member
    123
    158
    Sep 4, 2015
    Last edited by Leeful, Dec 5, 2016
  7. TheDarkGreninja
    OP

    TheDarkGreninja How could you hate that face?

    Member
    2,261
    956
    Aug 25, 2014
    On his bed
    Thank god thought i messed up a system title or something. Seems miiverse stage is working in smash though. Could you post the thread on the official forums also?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    found one on the nintendo life forums, might be an EU thing. https://www.nintendolife.com/forums...n_the_wii_u_plaza_e_g_eshop_settings_miiverse
     
    Last edited by TheDarkGreninja, Dec 5, 2016
  8. TheDarkGreninja
    OP

    TheDarkGreninja How could you hate that face?

    Member
    2,261
    956
    Aug 25, 2014
    On his bed
    Seems nintendo is having maintenance in an hour or two possibly to fix this issue?
     
  9. Bicet

    Bicet Newbie

    Newcomer
    8
    1
    Mar 25, 2010
    Italy
    same problem here :(
     
  10. TheDarkGreninja
    OP

    TheDarkGreninja How could you hate that face?

    Member
    2,261
    956
    Aug 25, 2014
    On his bed
    Seems to have fixed itself after the latest maintenance, was definitely an issue on Nintendo's side.
     
  11. Osakasan

    Osakasan GBAtemp Advanced Fan

    Member
    793
    446
    Sep 19, 2015
    I was worried myself. I knew i didn't touched anything, but maybe it had something to do with my machine.

    It's not like the WaraWara Plaza is relevant or anything, but it sure is a nice little touch.
     
  12. TheDarkGreninja
    OP

    TheDarkGreninja How could you hate that face?

    Member
    2,261
    956
    Aug 25, 2014
    On his bed
    Me too thought i messed up some system files luckily, it seems it was nintendo's mistake not ours.