Weird Google Chrome problem

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Nujui, Sep 26, 2011.

Sep 26, 2011

Weird Google Chrome problem by Nujui at 2:14 AM (536 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Nujui
    OP

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    When ever I try to look at my past threads it always says that flood control is enable and to wait 3 seconds, I do and it still said this.

    Though, when I try it on browsers like IE, it works just fine.

    What's the problem?
     
  2. Red_Gh0st

    Member Red_Gh0st GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    238
    Location:
    Puerto Rico
    Country:
    United States
    Working fine for me on Chome
     
  3. Nujui
    OP

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Not for me, it keeps saying flood control is enabled
     
  4. sergster1

    Member sergster1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    472
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    lol i have the same issue. i just go back and forward again... (refreshing works too)
     
  5. Nujui
    OP

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Go back and forward doesn't work...though refreshing works
     
  6. FlashX007

    Newcomer FlashX007 GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    1,295
    Country:
    United States
    Chrome has more problems than that. I like it for its speed but I am close to switching over to firefox. I haven't heard any complaints from it.
     

Share This Page