1. yusuo

    OP yusuo GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    3,364
    Country:
    United States
    Is there anyway to get this game to save at all, im really wanting to play it but dont wanna start a new game everytime i power on any workarounds at all or do i have to wait for rc2
     
  2. Deleted User

    Deleted User Newbie

    You could've just read the game discussion topic. It's mentioned there, that Normatt already fixed the problem for the next release of AKAIO. There's no other work around yet.
     
  3. EyeZ

    EyeZ GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,652
    You answered your own question!
     
  4. Gus122000

    Gus122000 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    594
    Country:
    That's right you jerk, you should have read all 27 pages before you even though of asking! [​IMG]
     
  5. GreenBanana

    GreenBanana GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    420
    Country:
    It's not fixed until the fix is released, stupid.
     
  6. yusuo

    OP yusuo GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    3,364
    Country:
    United States
    it was just a question guys, get over yourselves i was just simply asking if anybody had managed to get it working, i know there is a fix in the next version but a few people have had success (or so they say) with rc1 i was merely treading that water. so lets quit the bashing ok
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - WarioWare, Acekard, problem