Homebrew WAD Manager + HDD

Yakult

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 5, 2009
Messages
22
Trophies
0
Website
Visit site
XP
196
Country
I am trying to install wads from my HDD using WAD Manager 1.7 with cios249 but with no success.

It recognizes FAT partition but doesn't show any directories or files.

Already tried to set FAT partition as active and result was the same.

Do I have to do anything else?
 

lex luthor

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 9, 2010
Messages
276
Trophies
0
XP
251
Country
United States
Juanmatron said:
For do that idiot thing, why can´t you install them on your HDD an run them with Triiforce/uLoader?
Do you have to actually act so nasty toward everyone? Don't try to act bad, there was only one Deadlyfoez, don't be a wannabe, you copycat.
 

Juanmatron

Slater Color
Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,665
Trophies
0
Age
30
Location
SEGA's World
Website
www.youtube.com
XP
263
Country

Yakult

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 5, 2009
Messages
22
Trophies
0
Website
Visit site
XP
196
Country
XFlak said:
make sure u create a "WAD" on the root of the hard drive
No luck with that too.

Juanmatron said:
Yakult said:
QUOTE(Juanmatron @ Oct 17 2010, 11:43 PM) For do that idiot thing, why can´t you install them on your HDD an run them with Triiforce/uLoader?
I didn't know them.

I say load channels via HDD. So, you don't have to install them on SD/NAND and you load them can via HDD.

The easily form is use uLoader: Only put the wad on "usb:/nand/install", install cIOS222 like Hermes says and run uLoader.

More info here: http://www.elotrolado.net/wiki/ULoader#Emu...Virtual_Console
uLoader doesn't find my FAT partition either.
frown.gif
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    The Real Jdbye @ The Real Jdbye: bitches