WabbitDS on the R4i

Discussion in 'R4 DS' started by MatioMania, Jul 7, 2014.

  1. MatioMania
    OP

    MatioMania GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 18, 2011
    United States
    When I had the R4 Ultra it worked, My nephew gave me his R4i Card

    How do I patch WabbitDS again, It been so long?

    When I go to the Screen it just froze
     
  2. MatioMania
    OP

    MatioMania GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 18, 2011
    United States
    I'm using the R4i on the DS Lite

    I need to know ASAP
     
  3. MatioMania
    OP

    MatioMania GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 18, 2011
    United States
    I'm going home today, won't have a DSL...
     
  4. Technicmaster0

    Technicmaster0 GBAtemp Psycho!

    Member
    7
    Oct 22, 2011
    Gambia, The
    Which website is your R4i from?
     
  5. MatioMania
    OP

    MatioMania GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 18, 2011
    United States
    Don't know where my nephew got it from
     
  6. MatioMania
    OP

    MatioMania GBAtemp Regular

    Member
    2
    Apr 18, 2011
    United States
    I don't get why it won't run on a R4i, I just got a R4i V1.4.5 it won't run on it also

    I just getting a blue screen on the Top Screen when I start WabbitDS and select the ROM, I patched WabbitDS, But no go

    2 cards are boots :(
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice