Usbloader_GX Black screen at game startup

Discussion in 'Wii - Hacking' started by pcct, Nov 17, 2010.

Nov 17, 2010
  1. pcct
    OP

    Newcomer pcct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Hello everyone!

    I am using wii version 4.1, jailbroken with indiana pwns, EU.
    I'm trying to use the Usbloader_gx, but whenever i load a game from my external harddrive the screen goes completely black and the tv says "no signal".
    What must I do to fix this? What files may have something to do with this problem?

    Appreciate an answer! Thank you.
     
  2. egurgle

    Member egurgle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    192
    Country:
    Brazil
    CFG USB Loader or Wiiflow,,, GX is too bug atm
     
  3. pcct
    OP

    Newcomer pcct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Thanks, I'll try that.
    I should point out that I had the same problem using Neogama...
     
  4. Matt300

    Newcomer Matt300 Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I had that problem recently too. In GX, you should have the option to choose a different IOS to use for loading the game. It should be under the 'Game Load' section after selecting your game.

    If it's with multiple loaders, it may be that you don't have the right/out-of-date IOS. Try updating them.

    For example, I had the black screen error after loading in GX. I switched IOS and haven't had a problem loading that game since.
     
  5. pcct
    OP

    Newcomer pcct Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Fixed it by formatting my Wii & Sd-card and re-doing everything over again...
     

Share This Page