USB loader problem with need for speed

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Hotdogs_stuff, Feb 27, 2019.

  1. Hotdogs_stuff
    OP

    Hotdogs_stuff Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 27, 2019
    United States
    I have a home brewed wii (4.3) and I’ve been using usb loader for a couple months. I have about 40 games that I have (from my collection) on a hard drive and they all work fine except need for speed the run. I keep getting this error screen, I tried a downloaded rom (instead of the one I copied from my physical disc) but I get the same error.
    Can someone help me out and tell me what I’m not doing right to get this game running? I actually really like this game, and I enjoy not swapping discs.
     

    Attached Files:

  2. Hotdogs_stuff
    OP

    Hotdogs_stuff Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 27, 2019
    United States
    As I said before, the disc plays perfectly on the wii, but will not play from the hdd. Just to see if the production date was an issue I borrowed a copy from my local video store- exact same problem. Plays fine on disc, errors out when loading from hdd. Neither disc has any scratches.
     
  3. Hotdogs_stuff
    OP

    Hotdogs_stuff Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 27, 2019
    United States
    Well fortunately I was able to stumble upon the fix without any help, but I’ll post the fix here in case someone else runs into this.
    I downloaded pimp my Wii so I could have usb loader on my homepage, when I initially ran it pimp my Wii it upgraded like 17 iOS files, one of which fixed need for speed.
     
    alexander1970 likes this.
  4. alexander1970

    alexander1970 GBA Fan

    Member
    8
    Nov 8, 2018
    Austria
    Austria
    Thank you for your Update and sharing your solution with us.Once it is not our "Modern Magic potion" which cures your Wii.

    Did you know ?

    Thank you.:)
     
    XFlak likes this.
Loading...