Hacking USA Wii with Original Wiikey not working after 4.3u any help ?

chrisgcox3

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 30, 2008
Messages
12
Trophies
0
XP
54
Country
Hello everyone
A friend accidently updated my USA wii which as an original wiikey to firmware 4.3u ( ive installed version 1.99 wiikey update too )

now original jap games wont boot on it or backups, can anyone help me fix this please ?

copies and some original jap games wont boot any more, i dont have the homebrew channel or anything like that any help would be very much welcome
thanks
 

Lacius

Well-Known Member
Member
Joined
May 11, 2008
Messages
18,100
Trophies
2
XP
18,256
Country
United States
You can either launch your games with Gecko OS or NeoGamma using the correct settings, or you can install Priiloader and enable region-free disc-loading. Native region-free disc-loading with the Wiikey was disabled in 4.2, I believe.
 

chrisgcox3

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 30, 2008
Messages
12
Trophies
0
XP
54
Country
ive managed to install the homebrew channel using smashstack with a copy of usa smash bros

where do i go from here please?
 

koji2009

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
1,193
Trophies
0
XP
197
Country
United States
After installing the homebrew channel, if all you want to do is load backups get one of the two programs listed above (Gecko OS or NeoGamma) to use to load non-US games.


Nintendo in System Menu 4.2 implemented stricter region controls via the system menu disc loading option... This gets around it. The only other way around it is to install Priiloader and use the startup hack to remove the region check, but this option will not work next time nintendo updates the system menu priiloader will be overwritten and you'll have to reinstall it.
 

koji2009

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 13, 2009
Messages
1,193
Trophies
0
XP
197
Country
United States
I actually would recommend NOT using startpatch unless you have bootmii as boot2. If something screws up with startpatch (and it does occasionally happen) it leaves you with a non-working system menu and no way to fix it. Priiloader can be set to autoload so you don't know it's there and provides a (limited) layer of protection at least.
 

chrisgcox3

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 30, 2008
Messages
12
Trophies
0
XP
54
Country
hi guys thanks for the help

im trying to load the homebrew browser but it connects and keeps coming up with this error 10076
dont knopw how to get around this
 

chrisgcox3

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 30, 2008
Messages
12
Trophies
0
XP
54
Country
dam still getting error 10076
on the homebrew browser no idea whats going wrong
frown.gif
?
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    BigOnYa @ BigOnYa: They said no, they are lactose intolerant! :cry: