Upgraded emuNAND now get a blackscreen

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by darklink801, Oct 19, 2016.

  1. darklink801
    OP

    darklink801 Advanced Member

    Newcomer
    76
    1
    May 4, 2009
    Netherlands
    Hey guys, I've ran into a small issue regarding my Rxtools emunand.

    the things I´ve done to produce this issue
    Downgrade new3ds from 10.1(?) to 9.2
    Set-up emuNAND with menuhax and set it up in coldboot with holding L to boot RX tools.
    After a few months of this I decided i wanted to dl the sun and moon demo and straight up updated my emunand to the latests firmware
    poof. black screen after the rxtools boot screen

    the things I've done to try and fix this:
    Updated rxtools to the latest 3.0_beta 2 version on the github. and place the correct keys..


    yet I still boot up into a blackscreen after the rxtools logo.

    any way to fix this or should I just switch to a different CFW and maybe even setup al9h?
     
  2. el_gonz87

    el_gonz87 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,559
    929
    Aug 24, 2016
    United States
    Was emuNAND and sysNAND un-linked?
     
  3. yusuo

    yusuo GBAtemp Addict

    Member
    2,526
    883
    Oct 19, 2006
    I think its time to take the plunge into the world of a9lh
     
  4. Ante0

    Ante0 GBAtemp Regular

    Member
    205
    63
    Jan 20, 2014
    Last edited by Ante0, Oct 19, 2016
  5. darklink801
    OP

    darklink801 Advanced Member

    Newcomer
    76
    1
    May 4, 2009
    Netherlands
    Yep,

    It is tempting, is there really a huge advantage for someone who only really fools around on cfw now and then?

    got Luna working for now. Any payloads that are extremely useful?
     
  6. yusuo

    yusuo GBAtemp Addict

    Member
    2,526
    883
    Oct 19, 2006
    I only use mine now and again, the biggest advantage is future proofing