Updating Moonshell on my CycloDS

Discussion in 'CycloDS' started by nemt, Jul 30, 2009.

Jul 30, 2009
  1. nemt
    OP

    Newcomer nemt Advanced Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    I see a new version of Moonshell has been released (2.05). I installed whichever version was available when I got my CycloDS Evolution a few months ago, how do I update Moonshell to the new version? Can I just overwrite the old folder?
     
  2. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    I think so, try using the search bar to find threads about it.
     
  3. hoist20032002

    Member hoist20032002 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    181
    Country:
    United States
    Yes....You can overwrite the old moonshell2 with the current version of it.....If not you could always redownload the version you had and delete the new and reinstall the old version. [​IMG]
     
  4. SpectralSounds

    Newcomer SpectralSounds Advanced Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Messages:
    95
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    I installed 2.05 on my Cyclo and had to change some configuration settings. I didn't have moonshell installed on my Cyclo though and in the config it was defaulting to the old version of Moonshell. For version 2 you have to change the name of the file it's looking for in your config.xml.
     

Share This Page