TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. ThiagoSennin

    OP ThiagoSennin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil
    I recently bought my Wii (YEI!! ^^) but i got some weird (at least for me) problems.

    I downloaded some games from the internet (torrent) and recorded it, most of it works fine in the sencond try (the first one i recorded @ 8x, and i got a black screen) the problem is one of them (Speed Racer game to be exactly) don´t work at all XP, i recorded @ 4x in Nero, and did´t work!!!

    The weirdest thing is that when the game doesn´t work i get a black screen almost every time instead of the normal "?" screen. What the hell is going on??? How the hell can i fix it??? Is my Wii a troublesome one???

    Damn T_T
    Thanks...
     
  2. jan777

    jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,831
    Country:
  3. Bob Evil

    Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Country:
    If games are not from your region, brick block them ... even then, you may need FreeLoader ...

    Use ImgBurn, not Nero ...

    Use 4x, not 8x ...

    ... and edit out the name of the torrent site from your post ...
     
  4. ThiagoSennin

    OP ThiagoSennin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil
    i´m using games NTSC-U and recording @ 4x
    still, same error

    any tips??
    this black screen thing is something taht usualy happens???
    i mean, is it normal???
     
  5. mattlouf

    mattlouf GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    219
    Country:
    United States
    A bit offtopic but : why many people say that ?
    from my experience, I NEVER had problem with nero.
    The 1 and only problem I got was when I tested once imgburn on a DVD-RW : the game was lagging awfully.
    I re-burn the same DVD-RW with nero (same game), and it works flawless...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Troublesome,