Trouble with Digimon Adventure

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Oshae93, Jun 20, 2013.

  1. Oshae93
    OP

    Oshae93 Laying Down The Law

    Member
    217
    14
    Jun 14, 2013
    United States
    On PPSSPP
    Does anyone else have trouble with digimon adventure. After i talk to all the tamers by the house it goes to a cutscene. After the a scene where the tamers talk then goes black and stays black. But before that the game runs smoothly.Can anyone help?

    ON JPCSP 64 Bit
    I have a 64 bit version running and it shows the game but it shows it like the pic below and runs slow, but it does run farther than ppsspp and it shows a different cutscene where the tamer get their digivices then are flunf into a tidal wave ( out of nowhere , but then again this is digimon lol ) then goes into the opening of the original show that eventually leads me to a forest. I stopped running it after that due to graphical errors.

    ON JPCSP 32 Bit
    I found a forum on ( http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=445957 ) and it had a configuration for a 32 bit version. So i tried to use the settings they had and now my 32 bit jpcsp just shows a black screen after i select the game.

    I also included a screenshot of some info about my cpu, im not sure what info u needed.

    P.s i plan on getting a psp off of ebay and trying it on there. My original psp go broke a year ago so i stopped with psp games for awhile.
     

    Attached Files:

  2. GamerzHell9137

    GamerzHell9137 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,823
    1,645
    Nov 1, 2011
    Bosnia and Herzegovina
    Tri it with 0.8.1.
    It should work.
     
  3. SolidSnake95

    SolidSnake95 GBAtemp Regular

    Member
    205
    62
    Jul 3, 2013
    United States
    This should be asked on their own forums, you'd get more info there.

    PS: Get a PSP
     
    omarrrio likes this.
  4. Lights

    Lights Advanced Member

    Newcomer
    50
    1
    Jun 24, 2011
    United States
    I don't really understand the question, but I can try to help. The problem either has to do with the emulator you're using and it's settings or the ISO file which may not work properly and you might have to download a clean ISO of it again.
     
  5. Oshae93
    OP

    Oshae93 Laying Down The Law

    Member
    217
    14
    Jun 14, 2013
    United States
    if i had the funds to get a psp at the moment i posted this i obviously wouldnt need this
     
  6. Oshae93
    OP

    Oshae93 Laying Down The Law

    Member
    217
    14
    Jun 14, 2013
    United States
    I actually got a version that came out about 2 days after i posted this of ppsspp and it runs really great with sound. thx for you attempt to help though