Trouble playing Pokemon Rumble (installed from WAD)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by games2007, Dec 6, 2009.

  1. games2007
    OP

    games2007 GBAtemp Regular

    Member
    263
    0
    Nov 28, 2008
    United States
    I installed this Pokemon Rumble WAD and it showed up on my Wii Menu fine and everything, but when I launch it, screen goes black and it returns me back to the Wii Menu.

    I'm using 3.2U, I'm softmodded, usually have no trouble playing WADs (tried SSB64, Kirby64, Yoshi's Story, Paper Mario)

    Is it my version, or is there something simple I'm doing wrong?
    Sorry for being vague.
    New Super Mario Bros worked fine through the USB loader and that's a new game.
     
  2. jazvdb

    jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Member
    835
    0
    Jul 22, 2009
    United States
    In front of computer...
    Was the game ur region?
     
  3. games2007
    OP

    games2007 GBAtemp Regular

    Member
    263
    0
    Nov 28, 2008
    United States
    All NTSC-U
     
  4. jazvdb

    jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Member
    835
    0
    Jul 22, 2009
    United States
    In front of computer...
    Then i think you have a missing IOS...

    Not sure, mines working just fine (I got it "Pokemon Rumble Fixed")
     
  5. Robotic Earthlin

    Robotic Earthlin GBAtemp Regular

    Member
    103
    0
    Oct 9, 2006
    Update IOS56.
     
  6. games2007
    OP

    games2007 GBAtemp Regular

    Member
    263
    0
    Nov 28, 2008
    United States
    Yay that worked =)
     
  7. The Triscut

    The Triscut Newbie

    Newcomer
    2
    0
    May 5, 2008
    United States
    Wait, how do you update ios 56, I'm pretty sure I already installed that one, do I need to uninstall it and install a new one?
     
  8. linuxares

    linuxares GBAtemp Psycho!

    Member
    3,098
    1,246
    Aug 5, 2007
    The Triscut, easiest way is DOP-IOS Mod v9, or you can use NUSD and download the latest IOS56 there and then installed the .wad file.