1. bbsan2k

    OP bbsan2k Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2019
    Messages:
    73
    Country:
    Germany
    Hi everybody,

    i installed a trinken with fusee suite into the switch of my nephew - including all straps.

    while payload injection and everything related to booting works fine, I cannot get the battery to charge any faster than 8mA.

    In Fusee Suite boot menu it also says, fast Charger is not connected.

    Any idea what might have gone wrong?

    Hekate battery screen below:
    image.jpg
     
    Last edited by bbsan2k, Aug 9, 2020
  2. djcraze

    djcraze GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    129
    Country:
    United States
    Obligator request to post installation photos
     
  3. fa2k

    fa2k Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2021
    Messages:
    8
    Country:
    Germany
    any news regarding this issue?
     
  4. bbsan2k

    OP bbsan2k Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2019
    Messages:
    73
    Country:
    Germany
    I refitted all straps and the issue went away. Probably some connection was bad before!
     
  5. fa2k

    fa2k Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2021
    Messages:
    8
    Country:
    Germany
    thanks for the update. i have a similar problem but not related to trinket m0, but hekate dont recognise my charger even if it start charging. i was hoping your problem will solve my, haha. but im blad you got it fixed.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Trinket, battery, issue