This ava doesn't look right

Discussion in 'The Edge of the Forum' started by wiithepeople, Jan 4, 2008.

Jan 4, 2008
  1. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
  2. Talaria

    Member Talaria ...

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    584
    Location:
    ...
    Country:
    New Zealand
    Not too sure but when you upload the avatar, type in the options where it asks width and height and put the exact measurements of your avatar (in pixels across and up). It fixed mine.
     
  3. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    There is an option when you choose an avatar to input the height and width, just put in what it should be
     
  4. VVoltz

    Member VVoltz The Pirate Lord

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,727
    Location:
    USA
    Country:
    Bolivia
    Nice avanimation
     
  5. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Oh, thanks, I'll try it [​IMG]

    edit: Hey, it worked thanks!

    And I didn't mean to put this topic in testing, guess I'm just too used to posting in testing now [​IMG]
     
  6. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    That avatar is 16 times bigger than the forum limit. [​IMG]
     
  7. mthrnite

    Former Staff mthrnite So it goes.

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    4,523
    Location:
    th' south
    Country:
    United States
    These words lag speaks are true...
    .. sorry about that.
     
  8. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Some other dude had that avatar. I think nexus741 or something. But he removed it, cuz, well, it's too damn big.

    EDIT: Wii_will_rule, you still have my location copied! I want to be the only one from over there!
     
  9. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Yeah, sorry about that. [​IMG]

    Hey, how do you check the size of it? Weird, I saved that pic on My Pictures, and when I click on it it says it's only 8.37 kb. [​IMG]

    edit: @Darkaura, what do you mean "I have your location copied"?
     
  10. Twiffles

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    Well I just right-clicked it and checked the properties. It's 402.71 KB. >_>
     
  11. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Really? Weird, when I check properties on the one on my computer, it says it's 8.37 kb. And it says it's a bitmap image, shouldn't it be a gif? Sorry about my computer illiteracy [​IMG]

    Also when I check its properties on the website it says "size: not available" :X
     
  12. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Web page properties are showing 100x75 here, at 420KB like the others have said. You are right it should be an animated .gif file, .bmp does not support multiple frames. So if the one on your computer has saved as a .bmp file then it is only the first frame of the animation, which explains why it looks so small to you [​IMG]
     
  13. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Oh right. But whenever I save a picture, it always saves it as a bitmap, and seems like ava's don't allow you to upload bmp's as your ava (I used a link to make that animation my avatar). Why does it always save it as a bmp and how can I change that?
     
  14. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    Save as: xxxx.gif
    Type: All Files
     
  15. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    that's the thing, it doesn't let me. The only option is .bmp [​IMG]
     
  16. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    Gotta say, that animation is a couple of years old and WAY overdone.
     
  17. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    Well, save it that way, now go to any windows explorer window

    *Click on tools
    *Folder options
    *Click on "see" (view?) -2nd tab-
    *Uncheck the "hide extension for known formats" box
    -actual names may vary [​IMG] -

    Now you should see the .bmp at the end of your file, rename it to .gif and voila.
     
  18. wiithepeople
    OP

    Member wiithepeople ^^didn't play it that much, but I love it =D

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    789
    Location:
    the banned
    Country:
    United States
    Thanks Lagman, it works now [​IMG]

    BTW those were the actual names. [​IMG]
     

Share This Page