Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Curley5959

    Curley5959 CCC Member!
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Country:
    Hey Narin.. When some new games come out Ill make sure I make some for you to add.. [​IMG]

    I wonder what happened to Animal Boxing.. I was looking forward to that.. [​IMG]

    Anyway, If you need any help, dont be afraid to ask, as I have said on many occasions..
     
  2. wchill

    wchill Resident chillxpert
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,407
    Country:
    United States
    I just noticed something.
    At the beginning of the code list is an entry named !Codes Placeholder.
    Included in there are some rumble enabling codes.
    So, I double-checked with rumble enabled games and none of them have any enablers.
    Why are the codes there if they aren't going to be used? Are they meant for us to add them to the games separately? (Not that I mind...)
    Also, the DS Browser has the RAM extension support code already, I noticed as well.
     
  3. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    wchill,

    sorry can you refine your question.. i don't understand [​IMG]
     
  4. OathMeal

    OathMeal Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    sorry if this is the wrong area i am posting in for this topic but. i have a Cyclods, i added the usercheat.evo thing(may be spelled wrong). i have firmware 1.51 im not sure if its wrong or not can someone give me the firmware you have even if its the same thing.. just pass me a link please and thankyou. merry xmas

    FIXED!
     
  5. thomaslehner

    thomaslehner Member
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    17
    Country:
    Gambia, The
    To Narin or someone who may can help:

    Is there any Checksum Bypass Code for the EUR version of Castlevania Order of Ecclesia?
    Because without that, all the other codes are nearly useless.

    Anyone help?

    Thomas
     
  6. Sogeking93

    Sogeking93 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    France
    Who has a code to have all the characters at the levels 20 in Fire Emblem DS ( EUR) ?
     
  7. aznvienna

    aznvienna GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    142
    Country:
    United States
    hey, will the new cheats erase my pso characters again? :wtf:
     
  8. Njrg

    Njrg Kinsoku Jikou Desu. ^.~
    Banned

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    1,011
    Country:
    United States
    Cheats don't erase your characters.

    When you don't activate the piracy fix, then the piracy detection is acivated and erases your file. So its PS0 thats erasing it, not the cheats.

    When you add new cheat to your cheat file, the codes by default deactivate themselves.

    You probably forgot to turn it on again when you were eager to try your newly added cheats.
     
  9. DSFan08

    DSFan08 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
    So I re-installed my Action Repaly program and I need to get this site's Subscription.
     
  10. xshinox

    xshinox GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    965
    Country:
    United States
    you should ALWAYS back up your save files when you are dealing with new homebrew or using codes.
     
  11. Dante[DMC]

    Dante[DMC] Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I read that. I'm now using the cheat.dat with no Japanese cheats. Skate It has one cheat that is showing up. It's the one with max points. But the problem is, it's not even working.

    Some other game's cheats aren't showing up either, like My Spanish Coach's. Most cheats show up, though. I've tried patching the DS Menu thing, but that just gives me an error when I try to load it. Can anyone help me?
     
  12. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    aznvienna,
    just do as Njrg said on the piracy code all the time~! once you forget.. there goes your .sav
    and please please make a backup like xshinox suggested [​IMG]

    thomaslehner,
    is your castlevania a patched or fixed version? if it is ... perhaps you should try using r4cce to find out the game id.. check whether is it different or same

    Dante[DMC]
    if you can't get yasumenu to work~! try move the game that you wish to play to the top of the list ~!
    you can do that by r4cce !
    by the way is your skate it a patched/fixed version
     
  13. DSFan08

    DSFan08 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
  14. thomaslehner

    thomaslehner Member
    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    17
    Country:
    Gambia, The
    My Castlevania is neither patched nor fixed. The game ID is YR9P D556A2EE.
    I need the Checksum Bypass Code from the (U) version but for the (E) version.

    Thomas
     
  15. Anj

    Anj Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    88
    Country:
    Canada
    Club Penguin cheat code doesn't work, tried it on NDSTT.
     
  16. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    thomaslehner,
    icic~! read wrongly [​IMG] forgot there is a checksum bypass code [​IMG]

    Anj,
    did you press select to activate the cheat code?
     
  17. Zarcon

    Zarcon .:~Enigmatic Wanderer~:.
    Former Staff

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,907
    Country:
    Canada
    I'm kind of surprised PS0 hasn't had an "Unlock all stages online" code yet.
    Or just an "Unlock all stages" code period.

    Half the fun is running into a boss for the first time with friends.
    Kind of ruins it when you have to clear the stage first in Story Mode.
     
  18. dsrules

    dsrules GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    6,621
    Country:
    it didn't erase the save file, it just make it disappear sometimes, push B to go back and reload it again might make it appear again
     
  19. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    dsrules,
    you should told me that earlier~! that day i forgot to on the code, end up my .sav went missing
    now have to train it all over again, currently level 47 - hard mode [​IMG]
     
  20. dewie68

    dewie68 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    So is Monster Lab (U) ever gonna get cheats? not sure if we request or if he just does his thang...just wondering. thanks ^^
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - compilation, massive, thread

Thread Status:
Not open for further replies.