tempStyle 3 feedback thread - please post bugs or other feedback here

Status
Not open for further replies.
FAQ , List of all updates

shaunj66

GBAtemp Administrator
OP
Administrator
Joined
Oct 24, 2002
Messages
11,546
Trophies
2
Age
37
Location
South England
Website
www.gbatemp.net
XP
17,193
Country
United Kingdom
Please post feedback for tempStyle 3 in here.

If possible please provide screenshots or URLs to bugs or concerns you have...

(Thread is a WIP)

Features not yet implemented - Improve custom style support
- Improve custom style loading times on older devices
- Cloud based style storage
- More styles


Known Bugs - Glitchy styler, sometimes colours don't load in properly
- Some errors on iOS/MAC
- Border around posts on "just black" style is cut off on mobile


Updates 02/01/2020
- Loading times improved
- Added inbox and alerts panel triggers on mobile
- Increased clarity of unread messages, notifications on mobile
- Prevented zooming in on text box focus in iOS
- Account menu now scrollable within viewport on small screen resolutions
- Fixed popup quote/reply menu on post text selection on mobile

04/01/2020
- Added a right handed mobile navigation option! (Enable it in User Prefs > Mobile display settings) *NEW*
- Added option to disable menu transitions on mobile (Enable it in User Prefs > Mobile display settings) *NEW*
- Added/Fixed quick system menus on portal


tempStyle 3 Q&A

Can I continue to use the old styles?
Change can be difficult but we suggest you try using tempStyle 3 for a while to feel the benefits. Unfortunately we are retiring the old styles and starting today they will no longer be available for use.

Why is the page so narrow?
Click this icon
upload_2019-12-31_22-5-17-png.191864
in the bottom left of any page.

But what about the dark and black themes?
tempStyle 3 was delayed while work on the dark and black themes was completed. You can find more information on how to select them above.

I prefer right handed navigation on mobile?
You can enable right handed navigation in your User Prefs > Mobile display settings > Right handed navigation menu.

I cleared my cache and now my custom style is gone! How do I get it back?

Unfortunately, this is not currently an option but we are looking into it.

I made a cool custom style! How can I submit it as an official preset style?
Please use the tempStyle 3 styles thread by clicking here!

I have a suggestion to improve the new style!
Please let us know in the dedicated thread by clicking here.

I found something that doesn't look quite right!?
We are still working on the new skin and bugs and some sections of the site may have been overlooked when designing it. Especially if using a non-default style. If you find a bug or something that looks unpolished or in need of updating please let us know in the dedicated thread by clicking here.[/INFORMATION]
 
Last edited by shaunj66,

Weyu

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 31, 2014
Messages
197
Trophies
0
XP
2,361
Country
Netherlands
Hi,
Not sure if I'm missing something obvious, but the post preview page width doesn't seem to match either the narrow or wide page view settings, so what you see in the preview isn't actually what you get when you create a post.
It would be nice if the preview matched your current width setting.
Edit: upon checking, I think the preview only doesn't match the narrow setting, but the wide one works fine.

As an aside, I think a "middle" setting between narrow and wide with the "preview" layout in question would be a great compromise for people who aren't satisfied with either current setting.
The narrow one has a lot of unused space on the sides, and wide means sentences can get very long.
 
Last edited by Weyu,

VzUh

you are now reading my custom title
Member
Joined
Feb 5, 2017
Messages
350
Trophies
0
Location
inside me
XP
352
Country
Spain
Do you allow "Extract Canvas Data" for gbatemp? Try clicking that little picture icon on the left of the browser's address bar.
i had it on "default - ask always", but manually giving permission fixes the thing, thanks

it did not ask for permission at any moment tho, now im angry at the browser :v
 
  • Like
Reactions: IC_

DarkFlare69

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 8, 2014
Messages
5,145
Trophies
2
Location
Ohio
XP
4,604
Country
United States
Ads are showing up for me on this site now despite using adblock. I don't have a problem with this but I'm wondering is this a new thing that the staff are doing to bypass adblock? Are too many people using it?
 

shaunj66

GBAtemp Administrator
OP
Administrator
Joined
Oct 24, 2002
Messages
11,546
Trophies
2
Age
37
Location
South England
Website
www.gbatemp.net
XP
17,193
Country
United Kingdom
Ads are showing up for me on this site now despite using adblock. I don't have a problem with this but I'm wondering is this a new thing that the staff are doing to bypass adblock? Are too many people using it?
No it's not , unless the ad network made a change we are unaware of.

Could you provide a screenshot or more details?
 

DarkFlare69

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 8, 2014
Messages
5,145
Trophies
2
Location
Ohio
XP
4,604
Country
United States
No it's not , unless the ad network made a change we are unaware of.

Could you provide a screenshot or more details?

It only happens on this website, so I'm sure it's not adware or anything. Every page has ads on the top and bottom, sometimes on the sidebar (such as homepage). As far as I can tell, they're all non-intrusive.

upload_2020-12-12_17-20-22.png


upload_2020-12-12_17-20-34.png


upload_2020-12-12_17-21-17.png
 

Tom Bombadildo

Dick, With Balls
Editorial Team
Joined
Jul 11, 2009
Messages
14,360
Trophies
1
Age
27
Location
I forgot
Website
POCKET.LIKEITS
XP
17,748
Country
United States
Use ublock origin, not Adblock Plus. ABP enables "safe ads" by default as they're paid by advertisers to allow ads through their "blocker", so if you never disabled that setting, there will be some sites that still show ads.

Ublock Origin, however, doesn't have any such feature, and works just fine for blocking ads here
 

DarkFlare69

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 8, 2014
Messages
5,145
Trophies
2
Location
Ohio
XP
4,604
Country
United States
Use ublock origin, not Adblock Plus. ABP enables "safe ads" by default as they're paid by advertisers to allow ads through their "blocker", so if you never disabled that setting, there will be some sites that still show ads.

Ublock Origin, however, doesn't have any such feature, and works just fine for blocking ads here
These ads still support GBAtemp, I assume, and if so then I'm fine with seeing them.
 

Lv44ES_Burner

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 11, 2020
Messages
116
Trophies
0
Age
33
Location
Perdition's flames
XP
423
Country
United States
It might just be me, but I would appreciate a few more body background patterns in the future. A less noisy block grid in large or small sized would be nice, or a tiling GBATemp logo would be my suggestions.

I do love the new styling system, though. It's nice to be able to set up a proper dark theme with Tango Desktop Project palette options. It's a hell of a lot more versatile that what, say, Twitter has now for an example.
 

Tom Bombadildo

Dick, With Balls
Editorial Team
Joined
Jul 11, 2009
Messages
14,360
Trophies
1
Age
27
Location
I forgot
Website
POCKET.LIKEITS
XP
17,748
Country
United States
When using a mobile device with a larger screen/resolution, the top nav bar's "..." button is impossible to use, as the menu instantly closes after you tap it. I imagine it's expecting a mouseover, as opposed to just a tap on mobile.

ie:
Green Joy-Con D-Pad Shells for Nintendo Switch

Makes it very inconvenient trying to get around the site on my phone :(
 
  • Like
Reactions: Julie_Pilgrim

AmandaRose

Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan
Member
Joined
Aug 19, 2015
Messages
9,172
Trophies
1
Location
Glasgow
Website
www.rockstarnorth.com
XP
12,969
Country
United Kingdom
Not sure if it's an issue with the site or with my actual browser but every time I reload the site I get the below message. Doesn't matter what of the two options I pick the message always reappears every time I refresh. It's super annoying lol. Don't think its the browser though as it never happened until a few days ago and now the message is popping up every time and my browser hasn't had a update in a month or so.

Screenshot_20210223-143606_Samsung Internet.jpg
 
Last edited by AmandaRose,
  • Like
Reactions: raxadian and banjo2

smileyhead

I like cute stuff.
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,652
Trophies
3
Age
21
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
9,014
Country
Hungary
Not sure if it's an issue with the site or with my actual browser but every time I reload the site I get the below message. Doesn't matter what of the two options I pick the message always reappears every time I refresh. It's super annoying lol. Don't think its the browser though as it never happened until a few days ago and now the message is popping up every time and my browser hasn't had a update in a month or so.

View attachment 248203
What browser are you using? I don't think it's the site identifying itself as a web app, as the install icon doesn't appear for me on Chrome, like it does on Twitter:

upload_2021-2-23_16-1-23.png
 
Status
Not open for further replies.
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://youtube.com/shorts/gsT4LItG_kU?feature=share Serious George