System freezes on the sd card menu...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by lechon3x, Oct 13, 2009.

Oct 13, 2009
  1. lechon3x
    OP

    Newcomer lechon3x Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Just updated my 3.4u wii to 4.0u and then to 4.1u with preloader .29 and bootmii as an ios installed and everything works like it should except for the new sd card menu at the bottom left corner. Once the system starts readind the card contents, it freezes and I have to power down by holding the power button. I did everything following zyxzero's guide (awesome guide btw) and that's the only problem I got. Any help would be greatly appreciated.
     
  2. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    did you remove the bannerbomb files from your sd card
     
  3. poiuytre

    Newcomer poiuytre Newbie

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United Kingdom
    Definitely the bannerbomb at work. Just remove the folder from your SD card and it'll work just fine.
     
  4. vodaholic

    Newcomer vodaholic Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United Kingdom
    What exactly are you trying to do?

    If the boot.dol/elf is still in the root of the SD card when you try to view the card contents from the SD menu I believe it cause your Wii to freeze (it does mine anyway).

    I normally go in via the Wii menu, channels, then select the SD tab.

    Whoops, nevermind, already answered!
     
  5. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    just go to your sd card and delete the aktn folder out of sd:\\private\wii\title\
     
  6. lechon3x
    OP

    Newcomer lechon3x Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Deleting the private folder on the sd card did the trick. This was my very first time posting in a forum. I just want to thank you all for your fast replies, very much appreciated.
     

Share This Page