Supercard SD not running NDS games

Discussion in 'Supercard' started by Kyrue, Nov 9, 2008.

Nov 9, 2008
  1. Kyrue
    OP

    Newcomer Kyrue Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    38
    Location:
    California
    Country:
    United States
    I just successfully installed Flashme on my phat DS and am using a Supercard SD to attempt to run the games. Is this even compatible? I have the newest firmware from the supercard site, but the 3 roms i've booted go to two white, blank screens. Any advice?
     
  2. ZenZero

    Member ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1,270
    Country:
    United Kingdom
    1. are you patching the roms
    2. buy a superkey
     
  3. Kyrue
    OP

    Newcomer Kyrue Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    38
    Location:
    California
    Country:
    United States
    wow, I can't believe I forgot about patching. It's been over a year since I've even used this Supercard. Thanks for the help.
     
  4. ZenZero

    Member ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1,270
    Country:
    United Kingdom
    no problem,
     
  5. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    He just said he installed FlashMe. Meaning he no longer needs a Superkey.

    But yeah, definitely patch the games. I'd suggest updating the firmware as well so it's compatible with the latest patcher software.
     
  6. ZenZero

    Member ZenZero GBATEMP's regular arse.

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1,270
    Country:
    United Kingdom
    ^ ^

    i thort flashme didnt have as good compat as superkey?
    or has that been changed
    or was i always wrong?
     
  7. Kyrue
    OP

    Newcomer Kyrue Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    38
    Location:
    California
    Country:
    United States
    flashme completely eliminates the need for a superkey.
     
  8. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    What exactly do you think a Superkey does? It has nothing to do with "compatibility" unless you're talking about the ability to boot various slot-2 devices in DS mode. Neither a Superkey nor FlashMe has any effect on the compatibility of games being played from the slot-2 device.
     

Share This Page