super morio galixy 2 on neogammar help

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by white wolf, May 30, 2010.

May 30, 2010
  1. white wolf
    OP

    Member white wolf GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    108
    Country:
    Trinidad and Tobago
    hi guys, I burnt super mario galaxy 2 and played it a few times on neo gamma and it worked fine(though it takes VERY long between seens like when going to a new planet) after like 2 days when i put in the disk it starts with the 'this game requires the numchuck to play' and then the screen goes blank for a few mins and it says unable to read disk. I burnt the came over at least 3 times and the same thing happned. Can someone help me please!
     
  2. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    Try burning it onto a different brand of DVD
     
  3. white wolf
    OP

    Member white wolf GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    108
    Country:
    Trinidad and Tobago
    It worked fine with the same brand dono why it wouldnt read even though i re burned it
     
  4. white wolf
    OP

    Member white wolf GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    108
    Country:
    Trinidad and Tobago
  5. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    A simpler solution would to simply get a 2GB flash drive and load it from there.
     
  6. Fluganox

    Member Fluganox GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    118
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Did you download the game? It may be a dodgy download, but you only experience it now you're up to that point in the game? or you could have scratched the disc?
     
  7. white wolf
    OP

    Member white wolf GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    108
    Country:
    Trinidad and Tobago
    no it not loading at all, i just get the this game requires the num chock and then it goes blank.
     
  8. africansk8er

    Newcomer africansk8er Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    I'm also getting the "Unable to read disc" message, but I don't even get as far as you did.

    However, I found this on another forum, so I'm going to try it once I find another dvd-r around.

    "Use WiiISORenamer.exe (google it) to open your SMG2 ISO.
    In the GAMEID box change SB4E01 to RB4E01 and save.
    Burn/load as usual."

    might as well give it a shot
     

Share This Page