Sonic Riders: Zero Gravity Problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by SuperMarioMaster, Nov 30, 2010.

  1. SuperMarioMaster
    OP

    SuperMarioMaster GBAtemp Regular

    Member
    1
    May 14, 2010
    United States
    Galloway, NJ
    I borrowed a couple of Wii games from a friend to install into my USB hard drive. Everyone of them works except for Sonic Riders: Zero Gravity. The game boots up fine, but I can't get past a certain part in the story. When it says, "Now loading" it loads, I push start, and it freezes. I've tried using IOS 223, 222, and 249. I use the Configurable USB Loader, BTW.

    Any help would be much appreciated, thanks.
     
  2. djDougs

    djDougs Member

    Newcomer
    2
    Aug 12, 2008
    Shadow in a valley of Scotland
    ive got this aswell, works fine on mine
    im on see below and v60 249flag [​IMG]

    EDIT:

    maybe try playing the game from original disc, and save a game/autosave.
    might be how mine works [​IMG]
     
  3. SuperMarioMaster
    OP

    SuperMarioMaster GBAtemp Regular

    Member
    1
    May 14, 2010
    United States
    Galloway, NJ
    You say it works on version 60? I guess I'll try that. I sorta can't use the disc because I had to give the game back.
     
  4. SuperMarioMaster
    OP

    SuperMarioMaster GBAtemp Regular

    Member
    1
    May 14, 2010
    United States
    Galloway, NJ
    I figured out the problem. Cheats were selected. Thanks for helping, anyway!

    You guys may close/do whatever you want to this topic.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice