Sonic and Sega Allstar Racing

Discussion in 'Acekard' started by julz1, Mar 6, 2010.

Mar 6, 2010

Sonic and Sega Allstar Racing by julz1 at 3:30 PM (809 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. julz1
    OP

    Member julz1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    140
    Country:
    Australia
    Im using latest AKAIO and as soon as it loads i get the error
    Just wondering if it everyone or just me
    i also understand this is probably the least cared about platform for this game [​IMG]
     
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Just go search dont act like a froob
     
  3. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    try searching first, there are a million topics on this..
    anyway, try the arm7 fix (search) and then hold x while starting it.
     
  4. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States

Share This Page